miehen vuosi on 11 kuukautta

siksi, koska naisen euro on 79 senttiä.

sen lisäksi, vaikka suomi sijoittuikin ensimmäiseksi newsweek -lehden kartoituksessa maailman valtioista, suomi on terveydenhoidossa ainoastaan hyvää keskikastia. suomea rasittavat erityisesti väkivalta- ja päihdeongelma, joista seuraa lukuisia tapaturmia sekä muita terveyshaittoja. lisäksi suomalaisia vaivaa jopa geneettisen perimän kautta mielenterveysongelmat sekä kardiovasculaariset sairaudet :

http://www.stm.fi/tiedotteet/tiedote/view/1523397#fi

miesten keski-ikää kasvattaisikin tehokkaimmin terveellisemmät elintavat, -kasvispainotteisen ruokavalion noudattaminen, liikunta ja kohtuullisen päihteetön elämäntapa yhdistettynä kiirettömämpään työrytmiin auttaisivat varmasti miehiä lisäämään onnellisempia elinvuosia. koska tasa-arvo ei ole nollasummapeliä, niin tällainen elämänmuutos on myös katsottava feministiseksi. miesten parantuneet elintavat parantavat naistenkin asemaa esimerkiksi siten, että naisiin kohdistuva, usein päihtyneenä tapahtuva, väkivalta romahtaisi. samoin kiirettömämpi miesten elämäntapa tasoittaisi tietä naisten työhön siirtymiselle ja siellä jaksamiselle.

tällä tavalla profeministisesti toimimalla miehet voisivat nostaa oman vuotensa 12:een kuukauteen ja naisten euron ehkä 87 senttiin.:)

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Vieras (nimimerkki)

"siksi, koska naisen euro on 79 senttiä"

Ei jumalauta. Aina näitä "ääliöitä" piisaa, jotka kylvävät tätä ikivanhaa feminismipropagandaa, jossa ei ole totuuden siementäkään.

Ota selvää asioista, ennen bloggaamista :(

mannaolavigryn (nimimerkki)

otin selvää ja eu-komission mukaan palkkaero lasketaan keskimääräisistä vuosiansioista. mediaaninainen siis ansaitsee palkkatyöstä noin parikymmentä prosenttia vähemmän mitä mediaanimies, -luku on tilastollinen fakta.

se on sitten eri juttu, mistä tämä palkkaero johtuu.

Samppa Haapavaara

Eiköhän se ole vihervasemmiston etu, että suomalainen mies kuolee aikaisin. Ei tule hiilijalanjälkeä, ja eläkeyhtiössä istuvat AY-pamput saa leikkiä sijoittajaa duunareiden rahoilla.

mannaolavigryn (nimimerkki)

jos ajatellan hirtehishuumorillisesti, niin tuo on totta.
mies, joka sijoittaa pitkillä päivillä ansaitsemansa palkkarahat viinaan ja kalliiseen liharuokaan sekä tupakoi runsaasti eikä käytä lääkärin palveluita edes pakon edessä, pitää ensinnäkin yllä tuottavaa kulutusta ja tuo valtion kassaan runsaasti verotuloja sekä toisekseen poistuu muonavahvuudesta ennen kuin hänestä muodostuu harmittava taakka yhteiskunnalle:)

Toimituksen poiminnat