Kaikki blogit puheenaiheesta äärimuslimit

Kristityt maailman sorretuin kansanosa

Uudessa Seelannissa tapahtuneen moskeijaiskun jälkeen mm. Hillary Clinton ja Barack Obama lähettivät osanottonsa muslimiyhteisölle. Nyt kun Sri Lankassa murhataan kirkoittain kristittyjä, uhrit ovat heille vain "Easter worshippers." Vaikeaa olla kristitty nykypäivänä.

Täysin harkitusti tehtailtu EU:n poliittinen ongelma

Tässä ei ole enää nyt yhtään kysymys mistään pikkulapsesta, joka huutaa, että ”keisarilla ei ole vaatteita!” Hyvin vakavaa puhetta Itävallan korkeimmalta sotilashenkilöltä nimeltä kenraali ”Othmar Commenda”, joka sotavoimissa alansa ammatti-ihmisenä vahvistaa, että EU ei lainkaan tosissaan halua pysähdyttää pakolaisvirtaa Eurooppaan! Hän painottaen sanoo siihen vielä lisää koko asian selkiinnyttämiseksi, että se kaikki salakuljettajien pakolaistrafiikki Välimerellä kuitenkin käytännössä voitaisiin ”HELPOSTI” estää, mutta ongelma on poliittinen!

Mikä on syynä, että EU:ssa ei tähänkään mennessä…?!

 

Mikä on syynä, että EU:ssa ei tähänkään mennessä ole löytynyt mitään järeitä käytännön otteita pakolaisia pettävistä ja rahastavista mafian joukoista, jotta niiden kuljetukset kokonaan loppuisivat? Onko vain tyydytty hitaasti seuraten katselemaan ja pelkurimaisesti salassa supisemaan kaikkein ratkaisevimmasta roistomaisesta roolistaan? 

 

Nimelliset muslimit & kristityt, toisinajattelijoiden helvetti. Finnish/English

Nimelliset muslimit ja kristityt, toisinajattelijoiden helvetti.

Nominal Muslims and Christians, dissident’s hell.

Text in Finnish & English – Teksti suomeksi & englanniksi

Aate, ihminen ja väkivalta

Charlie Hedbon tapauksen jälkipuinti käy mediassa edelleen kuumana. Yksi suurimpia kiistakysymyksiä on se, mikä on islaminuskon rooli äärimuslimien suorittamassa iskussa, jonka motivaationa oli islamin uskolle pyhän profeetan loukkaaminen. Voiko sitä pitää osoituksena islaminuskon vaarallisuudesta vai ei? Voiko aate ylipäänsä olla paha?

Voi, huh huh! Törkeätä tuo sananvapaus joissain maissa

Joku raja pitää laittaa sananvapaudellekin. Tämä on minun vankka mielipiteeni. Toisen uskontoa ei saa pilkata. Kaikkien uskontoa pitää kunnioittaa, vaikka sitä ei itse ymmärtäisikään. Vaikka itse olen kristitty, niin en sitten millään ymmärrä kaikkea mitä ihmiset ovat kristinuskon nimissä historian aikana tehneet esim. ristiretkiä, inkvisitiota, holokaustia   ... en sitten millään – enkä haluakaan ymmärtää.

Ilon kyyneet Nobelin rauhanpalkinnosta

Ilon kyyneleet tulivat silmiini, kun katsoin Nobelin rauhanpalkinnon julkistamistilaisuuden suoraa lähetystä Oslosta. Vihdoinkin ja odotetusti urheista urhein Malala-tyttönen sai sai sen tunnustuksen, minkä hän on miltei henkensä uhraten ansainnut.

 

Urhea Malala-tyttönen

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä