Kaikki blogit puheenaiheesta Auringonpilkut

Astrofyysikko Valentina Zharkova ei usko IPCC:n sanomaan ilmaston lämpenemisestä

Videolla prof. Valentina Zharkova selostaa tutkimustaan auringon magneettikentistä ja auringonpilkuista ja tutkimustensa tulosten mukaan ennustaa auringon aktiivisuuden painuvan alhaiselle tasolle seuraavien auringon 11-vuotisten jaksojen aikana.

https://m.

Zharkovan tutkimus ennakoi heikkeneviä aurinkosyklejä ja kylmiä talvia pohjoiseen. Eli kun IPCC:n skenaariot vievät lämpenevään maailmaan, Zharkova lupaa päinvastaista ainakin talvien osalta.

Auringon 11-vuotinen sykli sittenkin viimeaikaisten lämpenemisten takana

Antropogeeninen lämpenemisteoria sai vauhtia kun auringon säteilyn ei katsottu voivan selittää tätä viime aikaista globaalia lämpenemistä, joka alkoi 1970-luvulla ja jota kesti 2000-luvun vaihteeseen. Sen jälkeen lämpenemistä ei ole havaittu. Lämpenemättömyys on osaltaan murentanut uskoa ihmisperäiseksi uskotun lämpenemisen uskoa.

Luutuneita käsityksiä ilmastonmuutoksesta etc.

Elämme jääkausien välistä aikaa parhaillaan, laskeudumme hitaasti jääkauteen joidenkin tuhansien vuosien päästä. Sillä välin lämpötila saattaa vaihdella, tällä hetkellä elämme ns. lämpöoptimia, tarkoittaen sitä, että näinä kausina ihmiskunta menestyy ja on menestynyt aikaisemmin.

"Interglacial periods tend to occur during periods of peak solar radiation in the Northern Hemisphere summer. However, full interglacials occur only about every fifth peak in the precession cycle."

Viimeöinen valtava auringonpilkkupurkaus

Katsokaamme, mitä seurauksia viimeöinen valtava auringonpilkkupurkaus mahdollisesti saa aikaan! 

 

Mehän tiedämme, että sen jälkeen pitäisi pilvisyyden vähentyä, jolloin maapallon pinnalle Aurngosta tuleva säteily kasvaa ja ilmaston pitäisi ainakin jossakin määrin jossakin lämmetä?

 

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä