Kaikki blogit puheenaiheesta Banksterit

Kuka haluaa poistaa käteisen rahan, katsokaa nyt; silkkaa banksterismia!

Tänä viikonloppuna monessa perheessä vietetään valmistujaisjuhlia. Suomessa on n. 400 000 vähävaraista jotka yrittävät jotenkin sinnitellä ulosottomiehen ja perintäyhtiöiden puristuksessa.

 

Monella köyhällä tilanne on se että tilillä voi olla 20-30, 50 tai 100 euroa elämiseen ja sillä pitäisi ostaa perheelle viikonlopun einekset.

 

Banksterit ja oligarkit ovat ”Titanicin ensimmäinen luokka”

# Asioita seurailevat kansalaiset ovat ensin aavistaneet ja vähitellen vakuuttuneet siitä, että tätä meidän matoista maailmaamme eivät hallitse mitkään demokraattisesti valitut parlamentit riippumattomine oikeuslaitoksineen. Ei, kyllä täällä määrää raha, nimenomaan suuri raha, banksterien, oligarkkien, salakuljettajien ja mafian kaappaamat miljardit. Kiitokset tutkiville journalisteille, että tästä on vedetty esiin lisää luotettavaa tietoa.

Pohjoismaat Suomelle ainoa oikea viiteryhmä

# Pohjoismaat ovat monessa mielessä maailman valioita. Niissä demokratia toimii aivan oikeasti: lainsäädäntö on vaaleilla vaan ei ”vaaleilla” valitulla parlamentilla, toimeenpanovalta toimii päätöksenteosta erillisesti, oikeuslaitos on riippumaton, medialla on vapaus kertoa jopa vallanpitäjien lurjusteluyrityksistä.

Banksterit kaappasivat vallan €-valuuttaunionissa

Markkinavoimat eivät ole entisensä. Näihin asti niitä on pidetty ihmiskuntaa terveesti liikkeelle panevana luonnonvoimana, joka jopa korjaa omat virheensä ja antaa turvaa vieläpä vähäosaisille. Mutta viime vuosina nuo markkinavoimat ovat ottaneet ihmiskunnan riepoteltavakseen. Ne ovat siirtyneet hyvän palvelijan roolista tylyksi isännäksi.

Ketkä Ukrainaa jakavat?

Koska Ukrainan kriisi on nyt ”masinoitu” tähän malliin, että ollaan kylmän sodan tunnelmissa, joka sekin alkaa olla lämpenemään päin, niin on aiheellista valottaa mistä siellä oikeastaan onkaan kyse:

Arvasit oikein, Energiasta!

 

Ukrainalainen liikemies Dmitro Firtash oli yksi ”pääjehuista” maakaasun toimittamisessa Venäjältä Ukrainaan. Hänen liiketoimistaan muodostui sittemmin Venäjän valtiollisen energiayhtiö Gazpromin tärkeimpiä tulonlähteitä.

 

Vappumarssille oligarkkeja ja bankstereita vastaan!

Työväen vappumarssit alkavat olla katoavaa kansanperinnettä.

Ei olekaan mikään ihme, että työn ja epäreilujen palkitsemisjärjestelmien raskauttamat eivät innostu marssimaan, kun ns. työväenpuolueiden nuoret ja oikeaa työtä kokemattomat johtajat roikkuvat sekametelisoppahallituksessa pääomapuolue Kokoomuksen apulaisina ja istuvat nautiskellen ministeriautojen takapenkillä tai Brysselin-lennoilla.

He tekevät päätöksiä asioista, joita he eivät yksinkertaisesti voi ymmärtää ohuen elämänkokemuksensa pohjalta.

Oligarkit tekivät jo "björnwahlroosit"

Suomen johtava pankkiiri Björn Wahlroos on päättänyt siirtää paperinsa Ruotsiin. Eihän tässä ole mitään uutta. Tiedämmehän jo vanhastaan, että rahalla ei ole isänmaata.

Tätä banksterien perusperiaatetta harjoitetaan jo sääntöjen perusteella EU:ssa, jossa ihmiset ja rahat saavat liikkua vapaasti. EU:ssa on näihin mennessä harrastettu ennen kaikkea rahan vapauden edistämistä.

Jos rahalaitokset ovat kohdanneet banksterien suurista palkkioista huolimatta tai jopa niiden johdosta vaikeuksia, veronmaksajarahvas on komennettu ilman muuta maksumiehiksi ja –naisiksi.

Alas idän oligarkit ja lännen banksterit!

Ukrainan kriisin yhteydessä on useimmiten puhuttu kansallisuuksien kahnauksesta. Siitäkin on kysymys. On myös puhuttu Venäjän tsaarin Putinin uhittelusta ja kiukuttelusta neuvostoimperiumin luhistumisen vuoksi. Siitäkin on kysymys.

Ennen kaikkea kysymys on kuitenkin sorretun kansan protestista täysin epäoikeudenmukaista talous- ja yhteiskuntajärjestelmää vastaan. On kerta kaikkiaan kyllästytty oligarkkimafiaan, joka keskittää kaiken vallan ja kaiken omaisuuden harvalukuiselle lurjustlijoiden joukolle. Oranssi vallankumous ei tuonut muutosta oligarkkivaltaan.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä