Kaikki blogit puheenaiheesta Ely-keskukset

Valtion Luova-viraston valmistelu maksaa 2017-2019 vuosina jopa 800 000 euroa

 

... ja se on vasta 20 % arvioidusta kokonaisbudjetista! Paljon vartijoina on oltu ilman kansanedustajien päätöksiä... Millä kokoonpanolla asiasta on jo voitu näin päättää?

"Valtion lupa- ja valvontavirasto Luovan valmistelu tiivisti virastojen yhteistyötä ja viitoitti suuntaa digitaaliselle kehitykselle (8.4.2019 Kolumni)

Valtion lupa- ja valvontavirasto Luovan valmistelu tiivisti virastojen yhteistyötä ja viitoitti suuntaa digitaaliselle kehitykselle

Onko ELY-keskusten perusrahoitus jäänyt maakuntamyllyn jalkoihin?

Tein viime keväällä Helsingin valtuustossa kaupunkilaisilta tulleen laajan palautteen johdosta aloitteen melu-esteiden rakentamisesta Hämeenlinnan väylälle Hakuninmaan-Kaarelan kohdalle. Vilkasti liikennöidyn valtatien varressa olevan alueen asukkaat ovat kärsineet pitkään ohje-arvot selkäesti ylittävästä liikennemelusta. 

Kasvupalvelupilotit sitouttavat meidät jo sote- ja maakuntauudistukseen?

Kasvupalvelupiloteilla valmistaudutaan uudistukseen

Työ- ja elinkeinoministeriö 20.3.2018 [14.21]

Uutinen

ELY-keskukset ja TE-toimistot ovat käynnistämässä pilottihankkeita, joilla testataan alueiden tarpeisiin ja tilanteisiin sopivia ratkaisuja.

Piloteilla valmistellaan uudenlaisten kasvupalvelujen käyttöönottamista. Kaikilta alueilta tuli määräaikaan mennessä esityksiä pilottihankkeiksi. Alueiden kanssa käydään jatkokeskusteluja pilottien toteuttamisesta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä