Kaikki blogit puheenaiheesta Hakkarainen

”Paremmat ihmiset” ratsastavat hakkaraisten ongelmilla

Ei, en todellakaan hyväksy ja puolusta kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen toilailuja humalassa. Hänen moponsa on keulinut ja pahasti. Silti minua raivostuttaa, kun ihmiset ratsastavat toisen ongelmilla kokeakseen olevansa ”parempia ihmisiä”. Tarkoitan ”en minä nyt sentään ihan tuollainen ole” -asennetta.

 

Perussuomalaisten linja kansankiihotukseen?

Perussuomalaisten linja puolueen kansankiihottamista tuomion saaneisiin ja kohuja aiheuttaneiden aiheuttaneisiin aktiivipoliittiikoihinsa näyttää kovasti muuttuneelta. Ennen "jytkyjä" Soinin suhtautuminen oli kovin tiukka. Hän omien sanojensa mukaan ei hyväksynyt rasismia missään muodossa puoluessaan. 

Kuitenkin puolueessa on joukko kansanedustajia ja yksi europarlamentaarikko, jotka ovat  sakkotuomioon saaneet kansakiihottamisesta  ja/tai myös uskonrauhan rikkomisesta.

Kansanedustajan syytä miettiä mitä puhuu

Kansanedustaja Teuvo Hakkaraisen (ps.) tänään Keskisuomalaisessa julkaistussa kolumnissa Työtä Hakkaraisen tyyliin, kansanedustaja esittelee omia näkemyksiään työllisyystilanteen parantamiseksi. Hakkaraisen työllistämiskeinojen lisäksi hämäräksi jää kansanedustajan tietotaito termien käytöstä.

Tuomas Enbuske jäi anteeksipyynnön velkaa

Kanavasurfailin aamu-TV:n asiaohjelmia kohti uutisia, kun korvaani särähti. Tuomas Enbuske kuvaili Teuvo Hakkaraista alkoholistiksi. Samassa yhteydessä hän myös vähätteli tätä juuri valittua kansanedustajaa sulkemalla hänet ulos vakavasti otettavista päätöksentekijöistä. Ottamatta millään tavalla kantaa Teuvo Hakkaraisen mielipiteisiin, sairauksiin tai käyttäytymiseen, otan kantaa Tuomas Enbusken käyttäytymiseen: Teuvo Hakkarainen on oikeutettu hyvitykseen monessakin suhteessa.

Tapaus Herra Hakkarainen

Olen mielenkiinnolla seurannut tapausta Herra Hakkarainen viimeisen 24h ajan. Herra meni ja uusi eduskuntapaikkansa huimalla yli 5500 äänimäärällä. Viinamäenmiehiä oleva sahuri Viitasaarelta meni uudelle eduskuntakaudelle, että heilahti.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä