Kaikki blogit puheenaiheesta Hallittu maahanmuutto

Sittenkin ilmastovaalit!

Tässähän lähestyvät eduskuntavaalit, joten pieni politikointi on varmaan paikallaan? Mediassa vaaleja on vaihdellen tyrkytetty maahanmuuttovaaleiksi, vanhustenhoitovaaleiksi, ilmastovaaleiksi ja soten jälkipuintivaaleiksi, muutamia eri vaihtoehtoja mainitakseni. Teemoja tulee ja teemoja menee, mutta ilmasto pysyy. Mikseipä sittenkin ilmastovaalit?

Puhalletaan yhteen hiileen Suomi terveeksi ja turvalliseksi:

Puhalletaan yhteen hiileen Suomi terveeksi ja turvalliseksi.

Puolustusvoimilla on meidän turvaksemme laadittu puolustusstrategia.
Puolustustamme täytyy pystyä pitämään yllä ja kehittämään sitä muuttuvia, kansainvälisiä uhkia vastaavaksi.
Kansalaisten elinolot pitää  turvata kaikissa neuvottelun vaiheissa. Toivoisin Suomen puolustuksen toimivuuden olevan kaikkien osapuolien ensimmäinen tavoite.
Me luotamme omiin poikiimme, jotka pysäyttävät ja tuhoavat vihollisen sillä aikaa, kun muut neuvottelevat liittymisistä sotilasliittoihin.

Ainakin seitsemän syytä äänestää

 

Äänestämättä jättäminen on ääni nykyisen menon jatkumiselle, nukkuminen vaaleissa ei auta Sinua eikä heikommassa asemassa olevaa suomalaista.

 

Köyhien köyhtymistä eivät oikeistopuolueet pysäytä ja leipäjonot jatkaisivat kasvuaan.  Yritystuista löytyisi varmasti karsittavaa ja näin saataisiin varoja pienimpien eläkkeiden ja työttömyyspäivärahojen korotuksiin. Sulle mulle - lehmänkaupat pois politiikanteosta.

 

Pakolaiset tulee erottaa siirtolaisista

Suomen tulee turvata rajansa niin lännessä kuin idässä. Turvapaikanhakijoista osa on parempaa elämää etsiviä siirtolaisia ja osa vainoa pakenevia pakolaisia. Suomeen saapuville turvapaikanhakijoille on tehtävä alusta alkaen selväksi yhteiskunnan pelisäännöt. Turvapaikan käsittelyn tulee tapahtua ripeästi, mutta riittävän perusteellisesti. Suomi on kansainvälisissä sopimuksissa sitoutunut auttamaan ihmiskaupan uhreja. Maahanmuuttoviraston on kyettävä tarkemmin erottamaan paremman elintason perässä tulleet siirtolaiset esimerkiksi pakkoprostituutioon huijatuista ihmiskaupan uhreista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä