Kaikki blogit puheenaiheesta Hevosenlanta

Puhutaan populismia

Hallitus luopui pitkän väännön jälkeen suunnittelemistaan vene- ja moottoripyöräveroista. Päätös oli erityisen vaikea perussuomalaisille, jotka olivat hallitusohjelmaneuvotteluiden jälkeen hehkuttaneet huvikuunareiden ja juppiskoottereiden joutuvan nyt verolle.

Hallitus lupasi, että hevosenlantaa saa polttaa - Sen voisi ratkaista jo tänään

Hallitusohjelmassa on kirjaus hevosenlannan hyötykäytöstä. Kohdassa seitsemän, Biotalous ja puhtaat ratkaisut, todetaan seuraavasti: ”Sallitaan hevosen lannan käyttö energiatuotannossa”. Hallitus tois siis hallitusohjelmaneuvotteluissaan selkeästi julki hevosenlannan polttamisen sallimisen. Neuvottelutulos oli meille hevosihmisille ja asian kanssa painineille jättipotti, mutta nyt hallituskauden kuluessa näyttää siltä, että kirjauksesta on tulossa itse sitä.

Hevosvoimaa

Hallitus on luvannut edistää biotaloutta. Myös kiertotalous on sana, jota asiantuntevat ovat viljelleet tässä yhteydessä.

 

Hallituksen lupauksen kanssa on linjassa se, että hevosenlannan poltto sallittaisiin. Miksipä ei vihdoin Suomessakin, kun Saksassa ja Ruotsissa sitä on harjoitettu jo pitkään.

 

Nyt Fortum on tuotteistanut hevosenlannan hyötykäytön:

 

http://www.fortum.com/countries/fi/lampo/toimivin-ja-helpoin-lampo/tulev...

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä