Ihmisroska

Ihmisroska - moraalinen vai eettinen ongelma?

Ihmisroska puheista on, kuten aiemmin kirjoitin, tehty rikosilmoituksia. Ihmisroska-puheisiin ovat syyllistyneet hyvin koulutetut henkilöt. Henkilöt joilla pitäisi olla eettistäkin näkemystä. Henkilöt joiden valinnat eivät varmastikaan pohjaa pelkkään moraaliin.

Keskustan-ja kokoomuksen ihmisroska tuottaa hyvinvointia sisäpiiriläisille

" Riikka Moilanen on Nuorten Ystävät ry:n lapsibisnesryppään Moilasia. Riikan äiti on järjestöneuvos Marja Irjala, joka on toiminut Pohjola- kodin omistavan Nuorten Ystävät ry:n toiminnanjohtajana ja pääsihteerinä yli 20 vuoden ajan. Hän on istunut RAY:n hallituksessa päättämässä RAY rahoista sekä Julkisen sanan neuvostossa (JSN) estämässä lastensuojelukritiikkiä mediassa. Marja Irjala on rouva, joka ei osaa olla jouten. Hän on touhunnut mm.

Ihmisroskakohu paljasti suuren ongelman yhteiskunnassa

Ja se ongelma on, että päihdeongelmia ei voida järkiperäisesti ratkaista, siltä tuntuu.

Vähempiosaisia on helppo kyykyttää ja leimata ties miksi.

Niin kauan kun valtio haluaa rangaista huumeidenkäytöstä ei ihmisten asenteen muutu päihdeongelmaisia kohtaan. 

Minullekin on monesti sanottu, että en saisi huumeista, kannabiksesta kirjoitella.

Ongelmakäyttöä ilmenee ja aina tulee ilmenemään, noin 10% päihteiden käyttäjistä on ongelmakäyttäjiä, loput osaavat käyttää aineita, alkoholia pienillä haitoilla, osalla haittoja ei koskaan ilmene.

30 prosenttia ihmisroskaa, 70 % hyväosaisia

Riikka Moilanen keksi uuden sanan.

 

Ihmisroska.

 

Se on hyvin kuvaava. Suomessa on 30% ihmisiä, joita ei haluta nähdä, opiskelijoita, työttömiä, vanhuksia, vammaisia, kuuroja, sokeita, mielenterveysongelmaisia, huumeidenkäyttöjiä, alkoholisteja, työnarkomaaneja, saamelaisia, mustalaisia, jne. jne.

 

Mielestäni ainakin presidentti Niinistön pitää kutsua Riikka Moilanen itsenäisyyspäivän juhliin, kun hän sai luotua uudissanan näille 1,5 miljoonalle halveksitulle, siis suomalaisille daliteille.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä