*

Kaikki blogit puheenaiheesta Katastrofi

VASTA satavuotias Suomi

" Kansa, joka ei tunne menneisyyttään, ei hallitse nykyisyyttään, eikä ole valmis rakentamaan tulevaisuuttaan varten" ( Adolf Ehrnroth)

Elämme aivan ihastuttavassa todellisuudessa täällä Suomessa.  Totuus kuitenkin on, että voisimme varautua pahimpaan. Mielenkiinnolla kuuntelin ehdotuksia maanpuolustuskoulusta läpikäytäväksi joka kansalaiselle. 

inflaatiota ei aidosti tapahdu ilman rahan painamista...

Systeemi jossa valtiot joutuvat pelastamaan pankkeja lähes samoilta pankeilta otettavilla lainoilla on järjetön. 

Jäljelle jää paholaisen kädestä karanneita radioaktiivisia ytimiä

Vetypommilla uhkaaminen saa jokaisen ihmisen tärisemään kauhusta, sillä ihmisten päiden yllä on fuusiopommin räjähdyspiste, jonka räjähdyshetki on muutaman ihmisen vallan alla. Ihmisen tynkä huutaa väkivaltaisia iskulauseita sekavassa tilassa. Hän on valtansa ruhjoma, ruma ja ymmärrystä vaille. Sadan megatonnin ydinpommi ennustaa sata kertaa suurempaa väkivaltaa, kuin on mahdollista saada aikaan miljoonalla tonnilla trotyyliä. Sen tapahduttua lähes kalju ihminen pudottaa päästää viimeisen hiuksensa tullen täysin paljastetuksi.

Vaaleissa tapahtui kummia - henkimaailman juttuja - hätäviesti Sipilälle

Urpilaisen, Väyrysen, Stubbin, Hakkaraisen, Rehnin ja Haglundin  kannatus on ikään kuin henkimaailman juttuja ... ei sitä voi järjellä ymmärtää. Mutta nyt asiaan:

 

Juha Sipilälle hätäviesti!

Ota Juha demarit mukaan hallitukseen. Näin on parempi,  mutta ei ministerinsalkkua Urpilaiselle, eli, näillä näkymin ei hallituspaikkaa Kokoomukselle. Vai annatko vielä Suomen tuhoojille ja pääarkkitehdeille mahdollisuuden viedä "tuhkatkin Suomen pesästä"?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä