Kaikki blogit puheenaiheesta Kesätapahtuma

Byrokratia kukkii nykyään entistä vahvemmin

Hallituksen suunnitelmissa on turhan byrokratian vähentäminen. Tarvetta moiselle operaatiolle on totisesti olemassa. Aivan ilmeisesti Suomi on byrokratian laajuudessa koko maailman kärkimaita ja tilanne kulkee koko ajan pahempaan suuntaan.

Pienen pienenä esimerkkinä voisimme käyttää poliisille tehtävää ilmoitusta (huom. ilmoitusta, ei lupahakemusta) pienen yleisötilaisuuden järjestämisestä. Hakemuslomake on viiden sivun mittainen, sisältää monia kymmeniä kysymyksiä ja liitteitä siihen on pahimmillaan oltava 25 kappaletta.

Jämi Fly In 2014 - antoisa lentäjien juhla

Jämi Fly In 2014

https://picasaweb.google.com/113679801467129695575/JamiFly2072014KesanHuippuja#

 

Kesän ehdottomia huippuja on jokavuotinen Jämi Fly In -lentonäytös.  Niin myös tänä kesänä.  Varhemmin tapahtuneita surullisia ja valitettavia turmia muistettiin asiallisesti ja tunteella.

Mutta elämä jatkuu ja niin myös lentäminen.

Pieni pyyntö ammattivalittajille

Kesä on pyörähtänyt erilaisten tapahtumien muodossa käyntiin Seinäjoellakin. Toista kesää Framin rannassa keikkuva M/S Barpuuri avasi viikonloppuna kunnon ysärijytkeellä viikonlopun ja päälletysten sen kanssa meni hiukan toisenlaiseen makuun sopiva TalaRock Uppalan kartanossa. 

Pian on sitten Provinssirock ja heti perään Tangomarkkinat ja Vauhtiajot sekä muutamat muut siihen samaan syssyyn kesän aikana.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä