Kaikki blogit puheenaiheesta Louhimies

OLLI IMMONEN JA JARI RONKAINEN -MIKÄ ONKAAN KANTANNE VÄKIVALTAAN?

YLE:n ja toimittajiensa sananvapautta hallintoneuvoston kautta tehokkaasti valvovista 21 kansanedustajasta pari persua on sitten salaiset, sanaiset arkkunsa avanneet ja vaativat nyt toimittajan eroa, joka on mennyt Britanniassa kertomaan kollegoilleen Louhimiehen toiminnasta jo Suomen lehdistössä uutisoituja tietoja. 

Vuoleskellaanko Louhimiehestä Suomen Harvey Weinstein?

Kirjoitus on alunperin julkaistu nykysuomi.com-nettilehdessä.

Aivan aluksi on sanottava, ettei minua kiinnosta viihdemaailma, kotimainen tai ulkomainen, kovinkaan paljoa. Mutta kuten niin monen muunkin asian kohdalla, elokuvaohjaaja Aku Louhimieheen kohdistunut ajojahti on median toimesta saatu kasvatettua sellaisiin mittasuhteisiin, ettei siitä ole voinut välttyä kuulemasta.

Lynkkausta selvästi

Aku Louhimies on pyytänyt anteeksi, jo monta kertaa, mitä vielä odotetaan? Nyt on naisten vuoro päättää antaa anteeksi - päätöshän se on - tai mitä nyt haluavatkin tehdä. Mutta ei näitä asioita voi maailman tappiin hautoa, (tapahtumista on myös nyt jo muutama vuosi), tästä täytyy mennä eteenpäin. Ihmisiä ei voi nöyryyttää ikuisesti, täytyy ajatella myös niitä saavutettuja hyviä asioita.  Kuka meistä pärjäisi tekemättä mitään virheitä, en minä ainakaan. Miten se nyt oli: Se joka on virheetön, heittäköön ensimmäisen kiven?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä