Kaikki blogit puheenaiheesta Malesia

Malesia ei ole KP-sopimuksen osapuoli / suomalaisten pidätys

Malesiassa on pidätetty neljä evankeliumi-lehtisiä jakanutta suomalaista.

Malesia ei ole kansalais- ja poliittisia oikeuksia koskevan yleissopimuksen (KP-sopimus) osapuoli. Jos se olisi, kansainvälinen sopimus menisi kansallisen lain edelle. Sopimuksen 18 artikla takaa uskonnon vapauden.

ILO:n 106. yleiskokous (osa 6)

El Salvador – C144 kolmikantaneuvottelut, joiden tarkoituksena on edistää työtä koskevien kansainvälisten normien noudattamista

Markkinatalous on parasta monikulttuurisuutta

Tällä viikolla on kirjoitettu paljon mielipiteitä, kuinka saa tai pitäisi suhtautua eri maista ja kulttuureista kotoisin oleviin ihmisiin. On myös kirjoitettu, kuinka asioista pitäisi keskustella, ja mitä edes voidaan määritellä eduksi tai haitaksi.

 

Mysteerikoneen tapaus

Malaysian Airlinesin kone Boeing 777 katosi viime lauantaina mukanaan 239 ihmistä.

Koneen katoamisesta on nyt siis viikko, eikä etsinnöissä ole edistytty, kun ei tiedetä mistä etsiä. On arveltu koneen viestintä- ja seurantalaitteiden käännetyn pois päältä. Viimeisimmän tiedon mukaan kone olisi lentänyt vielä kuusi tuntia tämän jälkeen.

Ihmetellä vain täytyy etteikö konetta olisi havaittu tutkilla. Käsittämätöntä, että tänä päivänä voi tapahtua tällaista.

Malesian tiikeri

Malaysian Airlinesin Boeing 777-200ER ja sen 227 matkustajaa ja 12 miehistön jäsentä lennolla MH370 Pekingiin ovat kadonneet. Onnettomuudesta alkanut salamyhkäisyys kätkee sisälleen 14 eri kansallisuutta, varastettuja passeja, terrorismihuhuja ja epätarkkoja tietoja.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä