Kaikki blogit puheenaiheesta Matti Putkonen

Putkonen huseeraa vieläkin persuissa

         Missä on rahaa siellä on kähmintää. Juuri siksi erilaisilta kassoja vartioivilta ihmisiltä vaaditaan tarkkuutta ja valppautta.

Putkonen huseeraa vieläkin persuissa

Missä on rahaa siellä on kähmintää. Juuri siksi erilaisilta kassoja vartioivilta ihmisiltä vaaditaan tarkkuutta ja valppautta. Oikeistoon on nyt liittynyt puolue joka mielellään hyödyntää ilmiötä jossa pahiksista tehdään lellikkejä. Timo Soini nosti Matti Putkosen puolue-eliittiinsä. En tiedä miettikö hän koskaan toimintaansa eettisistä näkökulmista käsin. Ratkaisujaan hän mainosti 'rosoksi'. Ensi töikseen Soinin nostama kovanaama hallituksessa alkoivat puuhaamaan tunnetulle talousrikolliselle Peter Frykmsnnille ohituskaistaa Haagin tuomi-istuimeen.

Sinivalkoinen kupla

Eilen 19.2. tein lyhyen kävelymatkan toiseen todellisuuteen. Kävin kuuntelemassa Perussuomalaisten työmies Matti Putkosen tilaisuuden otsikolla Tuulivoiman terveysvaikutukset. Järkytyin kuulemastani. Ja jäin miettimään, kuka oikeastaan elää kuplassa.

Meitä Vihreitä syytetään usein siitä, että elämme "punavihreässä kuplassa". Olen aina ihmetellyt tuota puhetta, sillä en todellakaan koe eläneeni enkä eläväni kuplassa. 

Mitä perussuomalaisille raiskaajille pitäisi tehdä?

Kymen sanomat kirjoitti eilen, että perussuomalaisena Kotkan kaupunginvaltuustoon valittu Arto Hirvonen on pidätetty raiskauksesta ja seksipalveluiden ostamisesta nuorelta henkilöltä  Kyseessä on vasta epäily, mutta ilmeisesti kunnanvaltuutetun luottamustehtävä on tarpeeksi merkittävä epäillyn nimen julkaisemiseen.

Perussuomalaisten tulevaisuus on äärioikeistossa!

Perussuomalaisten aluevaltaukset keskustaan, kokoomukseen ja demareihin näyttää päättyneen.

Kotiinpalaajien määrä vanhoihin puolueisiin on ainakin yhtä vilkasta, kuin Tornion rajalla muutama viikko sitten.

Millaisen "vastaaottokeskuksen", kukin puolue kotiinpalaaville järjestää jää nähtäväksi. Tuskin sentään karkoitetaan takasin persuihin.

Perussuomalaisten työväestöstä ei ole enään jäljellä, kuin työmies Putkonen puoluetoimistossa ja hänen merkonomi vaimonsa sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylän erityisavustajana.

Sote-sovun jälkeen ilmatilan hallinta jälleen perussuomalaisilla

Viikon Sote-aikalisän jälkeen perusuomalaiset ovat jälleen kaapanneet julkisuuden ilmatilan hallinnan itselleen.

Perussuomalaisten 3. varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen antoi takarajan puolueelleen oman erottamisasiansa sopimiseen. Tynkkynen ilmoittaa sen olevan marraskuun 18. klo 18. Jos asiasta ei päästä sopuun, asia viedään oikeuteen. Puoluesihteeri Slunga-Poutsalo pitää Tynkkysen uhkausta puolueen kiristämisenä julkisuuden kautta.

http://yle.fi/uutiset/tynkkynen_uhkaa_perussuomalaisia_oikeudella/8449617

"Työmies" Putkonen ei lakkoile, eikä paperimies Lindström!

Perussuomalainen "työväenpuole" yrittää rimpuilla erillaisin sanakääntein hallituksen leikkausten puolesta ja jakaa empatatiaa ay-liikettä ja palkansansaajia kohtaan. Persut tapansa mukaan istuvat kahdella jakkaralla ja luulevat, että työpaikoilla ihmiset eivät ymmärtäisi kenen asialla maan hallituksessa ollaan.

Miten on mahdollista, että Soini antaa Putkosen jatkaa?

Toivoin kuulleeni väärin, kun työmies Matti Putkonen kutsui telkkarissa poliitikkoja ja toimittajia persujen puoluetoimistoon keskusteluihin. Vaan kuulinpa ihan oikein, koska mustan listan poliitikot ovat nyt kieltäytyneet "kohteliaasti" Putkosen kutsusta.

Luuliko Putkonen todella, että poliitikot suostuisivat hänen kuulusteltavakseen? Vai oliko "kutsu" vain uhkailua ja häirintää? Joka tapauksessa Timo Soinin olisi pitänyt viheltää tämä peli poikki jo kauan sitten.

Nyky- ja tavoitetilan luonteesta

Jokainen joka on yrittänyt kuvata jonkin laajan kokonaisuuden (esimerkiksi kokonaisen organisaation) toimintaa kokonaisuutena, pyrkimyksenään ymmärtää sen nykytilaa, tietää miten haastavasta (ja raskaasta) tehtävästä on kyse. Ymmärrys nykytilasta voidaan näet saavuttaa vain silloin, kun riittävän suuri osa asiaan liittyvistä oleellisista toimijoista hyväksyy em. ymmärryksen tuloksena syntyneen nykytilan kuvauksen.  

Kärsi persu, kärsi !

Perussuomalaisten puolueen johto tuntee olevansa ajojahdin kohteena.

Puheenjohtaja ja ulkoministeri Timo Soinia uhkaa maassa henkitoreissaan makaavat sosialistit ja kommunistit.

Puolustusministeri Jussi Niinistöä uhkaa "vihreät miehet" Ahvenanmaalla, jonka ruotsinkielinen väestö ei pitänyt kuulua kokoa Suomeen.

Oikeus- ja työministeri Jari Linströmiä uhkaa työttömät ja juristit, jotka eivät ymmärrä miksi kuolemanrangaistus ei olisi hyvä keino taltuttaa vastustaja ja "kansanviholliset".

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä