Kaikki blogit puheenaiheesta Oulun joukkoraiskaus

Oulun pedofiiliskandaali ja maahanmuuttajien ihmisoikeudet

Ihmisoikeuksia poliittisesti ajavat ihmiset ovat osoittaneet oman kylmyytensä, kun Oulussa tapahtui vastenmielinen rikos ihmisyyttä vastaan. KRP on kertonut, että nämä 9 pidätystä on vasta jäävuoren huippu. Kuka nyt puhuu kovista arvoista?

"Kaarina Hazardin suurin huoli oli se, että Oulun poliisi kertoi epäiltyjen raiskaajien olevan ulkomaalaistaustaisia. Ei siis se, että raiskauksia on tapahtunut." Tuomas Enbuske 

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Hyvää itsenäisyyspäivää 2018 Suomi ja suomalaiset! 

Suomen historia on suurvaltojen ristiriitojen suhteen puolueettoman, pohjoismaisen hyvinvointivaltion historiaa. Meillä on sellainen, kunniakas perintö, jota kenellekään muulla ei ole. Voimme olla rohkeasti ja ylpeästi suomalaisia, omalla linjallamme.

Tänään ilmi mahdollinen terroriteon yritys-myös lapsiraiskauksia lisää.

Nyt täytyy hammasta purren kirjoittaa tätä blogia! Nimittäin tänään on tullut ilmi lisää lapsiin kohdistuneita seksuaalirikoksia! Tämä asia on tapahtunut Helsingissä. Tapahtumaan johtava linkki tässä.

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005922213.html

 

Oulussa on tänään paljastunut taas yksi ulkomaalaisen raiskausepäily. Asiasta ollaan vaitonaisia vielä. Kuulusteltavan kieli on arabia. Tässä linkki tapaukseen.

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000005922248.html

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä