Kaikki blogit puheenaiheesta Pisteytys

”Sipilän” lapsistrategia

Olipa kerran yksi ”Sipilä”, joka laittoi kintthaat kätteen ja alkoi miettiä lapsistrategiaa. Vatuloituaan hetken excel-taulukko kädessä ja tehtyään lisää vinkkivideoita munan imemisestä astiasta toiseen (https://www.youtube.com/watch?v=AHE2YSHFEQw), strategia alkoi hahmottua. 

Nythän oli sellainen huoli ilmestynyt näköpiiriin, että profiloitavien kansalaisresurssien määrä oli huolestuttavassa laskussa. Ja thoudellakin - aikaisemmat hallitukset olivat ehdottomasti tähän syyllisiä.

Sote-kastitus

Katselin Ylen pääuutiset keskiviikkoiltana. Kyllä ne vain liikuttavan hyvin peilaavat Ylen keskustalais-kokoomuslaista johtoa. Ari Hakahuhta, politiikan toimituksen päällikkö, joka oli itse ollut seuraamassa hallituksen kehysriihen infoa, ei innostukseltaan paikoillaan meinannut pysyä hallituksen hienoista linjauksista ensi vuodelle kertoessaan. Missään tämän illan Ylen uutislähetyksissä ei mainittu siitä, mitä hallitus puuhastelee Sote-ratkaisun yhtenä osana: nimittäin meidät kastitetaan. Meidät pisteytetään sen mukaan, kuinka helppoja tai hankalia tapauksia olemme terveydenhuollolle.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä