Kaikki blogit puheenaiheesta Punavihreys

Oletko huomannut, kuinka valtamedia pyrkii vaikuttamaan mielipiteisiisi?

Kyllä, Suomessakin medialla tosiaan on valtaa. Ensiksi tulisi mieleen itänaapuri, joka käyttää informaatioteknologiaa omaksi hyödykseen tehokkaasti. Suomalaisille yritetään syöttää punavihreää ajatusmaailmaa tiettyjen tiedotusvälineiden toimesta. Kerronpa muutaman esimerkin.

Vuosi 2017 ja terroriunohdusteollisuuden synty

Päätin hieman muistella vuotta 2017 Spiked!-lehden Brendan O'Neill'n avustamana. Suomennan vapaasti parhaita paloja tästä O'Neill'n vuotta 2017 poliittisesti luotaavasta esseestä, jonka kärkenä on terroriunohdusteollisuuden nousu. http://www.spiked-online.com/newsite/article/the-rise-of-the-terror-amnesia-industry/20701#.WkdPDd9l-Uk

Journalismin alennustila uhka demokratialle - "I only followed the orders"

Tämä nyt suurella pensselillä kirjoitettava teksti on kypsynyt pidempään. Sitä ovat jouduttaneet vanhemman polven journalistin Boris Salomonin fb-postaus, jonka hän otsikoi:

"VIESTINTÄTIETEEN PROFESSORI: SAKSAN MEDIAT VIHREÄN IDEOLOGIAN PAINEEN ALLA"

Toinen ja lopullinen sysäys on Eeva Oehlandtin juuri julkaisema selkokielinen teksti:

"IDEOLOGIAN DIKTATUURI" http://eocomm.fi/?p=584

SDP:tä uhkaa unohdus

Iso-Britannian työväenpuolueen johtaja Ed Miliband ajoi läpi puolitoista vuotta ennen viime kevään vaaleja Labourin puoluekokouksessa sen tärkeimmän päätöksen, jossa Labour lupasi jäädyttää kotitalouksien energialaskun, mikäli se pääsee valtaan. Kotitalouksien sähkölasku oli noussut pilviin, kun Miliband Gordon Brownin hallituksen ilmastoministerinä itse oli aloittanut järjettömän tukiin perustuvan vihreän energiapolitiikan.

Natsikortista

Matti Virtasen Talouselämässä 1.5.2015 muutoin asiallisessa lyhyessä kirja-arvostelussa (Paunio M. Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset, Auditorium 2015) oli heitto: "Jos natsikortin heiluttelu ärsyttää, kannattaa hypätä suoraan sivulle 95, jossa kirjoittaja pääsee omalle erikoisalalleen, Suomen jätepolitiikkaan."

Pannaanko? Entä jos kerron kuinka vihaan Immosta?

Fiilisfestari jossa kaikkien egot ovat niin suuria että ne muodostavat kokonaan toisen ulottuvuuden. Draiverina tapahtumalle oli perussuomalaisten haukkuminen siitä että nämä ovat aina vastustamassa kaikkea, mutta eivät tajunneet perustaa puolueelleen vastustamisfestivaaleja, tosin silleen söpösti nimettynä joksikin välittämiseen viittaavaksi.

VIHERVASEMMISTON LYHYT MATKA PELTOON

Eduskuntavaalien jälkeen on puhuttu paljon ”kuplista” ja eri todellisuuksista, joissa suomalaiset elävät. Tätä korostaakseen esimerkiksi TV-toimittajat vierailivat vihervasemmiston vahvimmalla kannatusalueella Helsingin Kalliossa. Julkisuudessa muutamat urbaania kulttuuritaustaansa korostavat henkilöt ilmaisivat, etteivät tunne yhtään perussuomalaista.

Avoin kirje Krista Kososelle (ja muillekin kuplassa eläville)

Arvoisa Krista Kosonen,

kerroit Helsingin Sanomien haastattelussa, kuinka eduskuntavaalien tulos ei edusta sinun Suomeasi. Eduskuntavaalit ovat paras mittari kertomaan kansamme arvoja ja näkemyksiä, sillä kyseessä on suurin mahdollinen "gallup-kysely", jossa ihmiset pääsevät kertomaan näkemyksensä.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä