Kaikki blogit puheenaiheesta Puolimatka

Puolimatka, pedofilia ja filosofia

Jyväskylän yliopiston kasvatustieteen professori Tapio Puolimatkan kirjoitus ”Kampanja pedofilian laillistamiseksi” herättää vilkasta keskustelua. Sen mukaan tasa-arvoinen avioliitto ja käsitys seksuaalisen suuntautumisen synnynnäisyydestä luovat perustan kampanjalle, jossa tavoitteena on pedofilian laillistaminen.

Lukukausimaksuissakin kompromissi on mahdollinen, jopa suotava

Keskustelutilaisuus päättyi riitaan (HS 18.05.2017) ja professori päätti nostaa kytkintä. En ollut paikalla, mutta sen mitä uutisoinnista olen seurannut, niin keskitietä lukukausimaksuista ei kyetty löytämään, vaan mielipiteet jakautuivat ääripäihin.

Tuleeko yhteiskunnan suvaita yhden ryhmän halventamista uskon varjolla?

Olen viime aikoina hämmästellyt Herra Puolimatkan sekä kumppaneiden jatkuvaa homoseksuaalien ajojahtia. Miten voi yksi ihmisryhmä ajatella oikeaksi vainota jotain toista? Mikä on heidän oikea agendansa? Käytännössähän he ovat nyt sitä mieltä, että homojen tulee tyytyä rekisteröityyn parisuhteeseen. Koska he vastustavat tasa-arvoista avioliittoa. Vai onko heidän oikea motiivinsa kieltää homoilta perhe ja lapset? Koska tämä  avioliiton kieltäminen tästä tapauksessa on vain ja ainoastaan kiusaamista.

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä