Kaikki blogit puheenaiheesta Savo-Karjala

Savo-Karjalan vaaliennuste 2019

Olen kovasti kiinnostunut ennakoimaan tulevaa ja etenkin politiikassa. Koska ennusteeni perustuvat poikkeuksetta ajan ilmiöihin ja ajan analysointiin ilman sarvia, niin melko usein ne ovatkin pitäneet paikkansa. Uskaltaisin väittää, että mikäli Matti Nykänen nyt heräisikin henkiin ja asettuisi ehdokkaaksi, niin hän olisi omassa vaalipiirissään ylivoimainen ykkönen ja Sampo Terho haudattaisiin sinisten viimeisessä puoluekokouksessa maamme poliittisen historian lohduttavimmilla sanakäänteillä lähes Paavo Arhinmäen tasoiseksi valtiomieheksi. Takaisin Savo-Karjalaan:

Palautuslennot Kuopion Rissalasta!

Perussuomalaisten turkulainen kansanedustaja Ville Tavio esittää puolustusvoimien koneiden käyttöä tehokkaaseen ryhmäpalautukseen kotimaihin. Samoilla lennoilla oikeusasteiden päättämät tahdonvastaiset palautukset onnistuisivat oikeusvaltion tahdon mukaisesti.

 

Karjalainen: Kokoomus saa 2 paikkaa Savo-Karjalasta vastoin HS-ennustetta

Savon Sanomien ja Karjalaisen (4.4.) teettämän alueellisen kyselyn mukaan Kokoomus on saamassa kaksi (2) paikkaa Savo-Karjalasta vaalipiiristä. Helsingin Sanomien paikkaennuste väitti Kokoomuksen saavan vain yhden paikan (1).

Savon Sanomien ja Karjalaisen alueellinen kysely myös vahvistaa edelleen Ilkan, Pohjalaisen ja Lapin Kansan kyselyiden heikkoja signaaleja, joiden mukaan Keskustan valtakunnallinen kannatus olisi jäämässä alle 23%:iin vaaleissa. Keskustan kannatus kasvaa Savo-Karjalassa, mutta jää prosenttiyksikköä jytkyä edeltäneestä tasosta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä