Kaikki blogit puheenaiheesta Singapore

YLE, Uruguai EI OLE KEHITYSMAA, Uruguai ON TEOLLISUUSMAA

YLE TV1 kertoi kello 15:n TV-uutisissaan äsken, että Kanada "ensimmäisenä teollisuusmaana" on laillistanut kannabiksen. Ja että Uruguai laillisti ensimmäisenä maana maailmassa (eli YLE ei pidä Uruguaita teollisuusmaana). Teksti-TV:ssä sama ongelma, Uruguaita ei pidetä teollisuusmaana.

YLE pelaa JÄLLEEN Singaporen pussiin.

Mitä jokaisen pitäisi tietää ilmastoneuvotteluista

Yleensä puhuessani ilmastoneuvotteluista ihmisille kasvotusten he eivät usko minua, kun sanon, että Singapore, Israel, Etetä-Korea, Katar jne. ovat kehitysmaita. Myös uutisia seuraavat ihmiset ovat epäuskoisia. Tämä on toimittajien vika, jotka vuosikymmenestä toiseen vain pelaavat Singaporen pussiin kirjoittamalla "rikkaista maista" , "teollisuusmaista" tai "kehittyneistä maista". Silloin ihmiset luulevat, että kyse on oikeasti rikkaista maista, oikeasti teollisuusmaista tai oikeasti kehittyneistä maista. MUTTA NÄIN ASIA EI OLE.

Miksi Singaporen annetaan nauttia kehitysmaan statuksesta vuonna 2018?

Sosialismi on eräs ratkaisu asuntotuotantoon

Miksi asuminen Helsingissä asuminen on kallista, mutta miljoonakaupunki Singaporessa edullista? Vastaus kysymykseen löytyy artikkelista Why 80% of Singaporeans live in government-built flats (The Economist, 06.07.2017)

Pakolaiskriisi on Euroopan unionin suuri mahdollisuus!

Käsillämme oleva pakolaiskriisi on yksi suurimmista näkemistäni haasteista omana elinaikanani Euroopalle. Ihmiset lähtevät Lähi-idästä ja Afrikasta pakoon sotaa, toivottumuutta ja alhaista elintasoa. Koskaan aiemmin en muista, että näin paljon olisi ollut ihmiset huolissaan maidensa vakaudesta Euroopassa. Jopa korkeimmat päättäjät ovat ilmaisseet vakavan huolensa maidensa kantokyvystä.

Markkinatalous on parasta monikulttuurisuutta

Tällä viikolla on kirjoitettu paljon mielipiteitä, kuinka saa tai pitäisi suhtautua eri maista ja kulttuureista kotoisin oleviin ihmisiin. On myös kirjoitettu, kuinka asioista pitäisi keskustella, ja mitä edes voidaan määritellä eduksi tai haitaksi.

 

Säästetään virkamiehistä miljardeja

Miljardien säästöt julkiselta sektorilta esimerkiksi näin:

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä