Kaikki blogit puheenaiheesta Sosiaalinen eurooppa

Ilmastonmuutoksesta puhutaan, mutta mistä ihmistä syyllistetään

Maailman tärkeimpiä hapentuottajia ovat kasviplanktonit. Kasviplankton vastaa 50 - 80 %:sti maapallon hapentuotannosta. Eli siitä hapesta, jota hengitämme puolet tulee kasviplanktonin yhteyttämisen tuloksena. Yhteyttämiseen kasvi tarvitsee auringon valon lisäksi hiilidioksidia ilmakehästä ja vettä.

Kasviplanktonin tuotannon on arvioitu vähentyneen, vaikka tiedetään valaiden ja kasviplanktonin yhteyden, on tätä riippuvuussuhdetta pyritty vesittämään viime aikoina.

Miksi tiedotetaan kaikki EU-asiat vasta jälkikäteen?! Katso STT 29.5. uutiset

 

Euroopan parlamentti hyväksyi lähetettyjä työntekijöitä koskevat säännöt

 

29.5.2018 14:43 | Euroopan parlamentti - Suomen-tiedotustoimisto

Euroopan parlamentti hyväksyi tiistaina säännöt, joiden myötä väliaikaisesti toisessa EU-maassa työskentelevät työntekijät saavat jatkossa samaa palkkaa kuin paikalliset työntekijät.

Ajatus vai teko, itsenäinen valtio

Väittely jatkuu yhä kiivampana. Jokaisessa euroopan maassa kysellään, mitä tarkoittaa maan itsenäisyys.

 

Skotlantilainen keskustelu paljastaa hienoja asioita. Sosialistinen, uuden muodon kristittyjen arvonjenlöytäjä, joka edustaa perheineen tulevaisuuden islamismia, kannattaa kiihkeästi Skotlannin pitäytymistä Ison Britannian helmassa. Hän on federalisti, hän on George Galloway. Hän kuvailee itseään köyhien ja työläisten edustajaksi, imperilismin vastustajaksi, ja kuitenkin tukee kaikin keinoin euroopan unionin muodostumista.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä