Kaikki blogit puheenaiheesta Telia

Informaatiologistiikka – Telia yhdistää bittivirran

Ruotsalaisten Telia ostaa muun muassa Suomesta kaupallisen mediatalon MTV3' n kaupallisen mediatuotannon. Yrityskauppa sinällään muiden joukossa, mutta nyt kyseessä on informaatiologistiikan [* mannerliikunnot.

Informaation kuljettava tulee näin informaation lähteille – omistamaan sen muokkaajia lukijoille, katselijoille ja yhä useammin myös informaation suoratuottajille, joita voidaan jo kutsua kansalaismedian toteuttajiksi.

 

TELIAN IHMEELLISET LASKUTUKSET !

TELIAN OUDOT LASKUT GAMBIAN MATKALTAMME !

1. Saavuimme Gambiaan 01.12 ja avasimme puhelimet.. (pois lentotilasta) minä ja minun matkakumppani yhtä aikaa klo 19.13

Kiristyskirjeet osa viisi: Telian muuttuvat käytännöt

Kuten aikaisemmissa osissa olen kertonut, on Sonera/Telia virheellisesti luovuttanut minun henkilötietoni kahdessa eri tekijänoikeusrikkomusasiassa, tiedän mikä IP minulla on ollut tuolloin käytössäni (yksi IP kumpanakin väitettynä ajankohtana) & Telian mukaan minulla on ollut tuona aikana kaksi IP:tä joista kumpikaan ei täsmää siihen mitä omat lokini osoittavat, tein rekisteritietojen tarkistuspyynnön saadakseni asiassa mustaa valkoisella ja sain vastauksen että Telia veloittaa pyytämistäni tiedoista tolkuttoman suuruista maksua.

 

Kiristyskirjeet osa neljä: Telia mokailee, vaatii maksua omasta mokastaan

Kuten sanottua olen saanut kaksi kiristyskirjettä, kummassakin tapauksessa tiedän Soneran antaneen tietoni kiristyskirjeiden lähettäjille vaikka kyseiset IP:t eivät ole minulle koskaan kuuluneet, tein viime viikolla rekisteritietojen tarkistuspyynnön Telialle saadakseni selvyyden siitä mitä oikein on tapahtunut, sain tämmöisen vastauksen:

"

Hei,

 

Olit lähettänyt meille rekisteriselostepyynnön, missä pyydät erityisesti IP –osoitetietojasi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä