Kaikki blogit puheenaiheesta Ulosottolaki

Kaaderipuolue Kokoomus – Eriarvoistamisen Puolue

Kaaderipuolue Kokoomus ja yksi johtohahmoistansa  Petteri Orpo (Kok) Budjettiriihen päätteeksi kertoi muunmuassa seuraavaa. Alamme tutkimaan ja selvittämään miksi työttömiä on niin paljon ja miten heitä voisi työllistää.

SUOMI 100 vuotta - Omaisuuden suoja ja oikeusturva olematon

 

Suomi synnyttää köyhiä kiihtyvällä vauhdilla - Perustuslain ja Ihmisoikeussopimuksen vastaisesti

 

Oikeusministeri Lindströmin (PS) kaudella hyväksyttiin seuraava ulosottolain uudistus. Ilmeisesti lakiin vaikuttivat taas kaikki ne tahot, jotka toimivat joko pankki tai perintäbisneksessä. Tällä muutoksella alihintaisia pakkohuutokauppoja tehdään nyt pikavauhtia ja velallista ei tarvitse enää kuunnella. 

Seppo Kääriäinen ja Deus ex machina


Ensin tuli ulos kaapista Juha Sipilä ja pyysi anteeksi 90-luvun velkauhreilta. Kansa suuttui, kuraa lensi, koska sangen ymmärrettävästi nähtiin, että moinen anteeksipyyntö on lähinnä sylkäisy yli 20 vuotta velkavankeudessa kituuttaneiden kasvoille. Jos tönäiset toista tungoksessa, anteeksipyyntö on paikallaan. Suomen historian suurimman oikeusmurhan ollessa kyseessä...no, päätelkää itse.

Sitten päätti Seppo Kääriäinen tulla ulos, kertoen, ettei hän aio pyytää anteeksi. En minä muista suomalaisista tiedä, mutta minä ainakin suutuin taas.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä