*

Kaikki blogit puheenaiheesta Vainoaminen

Karman laki kurmottaa Halla-ahoa

Perussuomalaiset ja Halla-aho ovat tökkineet jäseniä melkoisen kiivaaseen tahtiin aina kun jossain on huhuiltu jonkun persun olevan edes tekemisissä Sininen tulevaisuus -porukkaan kuuluvien kanssa. Omien jäsenten vainoaminen ja ripittäminen ei ole normaalia, mutta eri ryhmien ja ihmisten välinen toiminta on, sillä useimmille politiikka on harrastus muiden muassa. Vain poliittinen eliitti ottaa siitä leivän. 

Pedofiiliksi leimaamisesta ja oikeista pedofiileista!

Käsittääkseni minua on nimitelty itselleni tietämättömistä syistä Facebookin piiloryhmissä pedofiiliksi muutamia vuosia sitten. Tietyt epäilyt minulla on tästä asiasta ja sen taustalla olisi yhden narsistisen sukulaisen kosto minua kohtaan.

Stalkkaaminen eli salaa toisen seuraaminen!

Vainoaminen voi olla rikos, jos on näyttöä että sillä pyritään haittamaan toisen kansalaisen arkea. Itse en ole stalkannut ikinä ketään sosiaalisessa mediassa, enkä stalkkaa jatkossakaan.

https://www.urbaanisanakirja.com/word/stalkkeri/

https://

Yhteisömme elävät aikapommit

Poliisi on kertonut, että Vihdin poliisisurmista epäiltyä on aiemmin epäilty uhkauksista ja vainoamisesta.

Tapaus on surullinen esimerkki ihmisistä, jotka ovat keskuudessamme eläviä aikapommeja. 

Nämä ihmiset eivät ole varsinaisesti diagnosoituja mielenterveys - ja päihdeongelmaisia. He ovat jostain siitä väliltä ja ulkopuolelta. 

Koulukiusaaminen on rikosoikeudellisesti rangaistavaa vainoamista

Kolme 13–14-vuotiasta tyttöä lähettelee samaa koulua käyvälle tytölle uhkaavia viestejä. Kiusaajat kehottavat uhrin tappamaan itsensä ja uhkaavat kiduttaa häntä. Lisäksi kiusatun talosta otetaan valokuvia ja kerrotaan, että he tulevat sisälle takaovesta, jos etuovesta ei pääse. Kiusaajat tuovat jopa hautakiven tapaisen esineen uhrin ovelle.

Pitkäaikaisen vainon kohteena!

Olen aikaisemminkin ottanut esille, miten olen joutunut lähes kahdeksan vuoden vainoamisen kohteeksi eräällä nettipalstalla. Siis todellakin muutamaa viikkoa vaille kahdeksan vuotta on tätä vainoamista kestänyt. Olen vuosien saatossa poistattanut satoja viestejä tältä palstalta ja ilmoittanut joka kerta asiasta myös poliisille palstan kautta. Siitä huolimatta tämä vainoaminen vain jatkuu!

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä