Kaikki blogit puheenaiheesta Voittaja

Vaalimainoksen anatomiaa

Jakaessani viime yönä lehtiä, näin niiden kannet täynnä vaalimainoksia. Mietin, miksi päädyin omaan mainokseeni ja ajattelin vähän avata prosessia. Kommenti siitä, menikö ihan pieleen voisivat olla hyödyllisiä.

Elämä Harjuniityn säännöillä

Lapsena pelasimme pesäpalloa Harjuniityn säännöillä. Niiden yksinkertainen idea oli se, että jomman kumman joukkueen ollessa ylivoimainen, muutettiin sääntöjä niin, että heidän voitostaan ei tulisi aivan liian ylivoimaista.

Se on suunnilleen päinvastainen ajattelumalli sille, mitä markkinaliberaalit toivovat yhteiskunnalta, mutta ei se silti ole kommunistillekaan mikään unelma. Meillä nimittäin parempi sai kyllä voittaa ja se ylivoimainen voitti sääntöjen muuttamisesta huolimatta.

Taisteluja

Maailmassa on monelaisia kamppailuja, joista useimmat ovat näkyviä ja kuuluvia. Näinä päivinä on kamppailtu siitä, kuka on maailman paras kussakin lajissa. Elämään arkeen kuuluu paljon muitakin suuria kamppailuja, kuten taistelut sairautta ja eri asioita vastaan ja puolesta. Terveys on yksi suurimmista lahjoista, jonka arvon vasta sitten käsittää, kun sen menettää. Mikä on Sinun kamppailusi vai onko sellaista ollenkaan ?

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä