Kaikki blogit puheenaiheesta Yleisradion rahoitus

Yleisradion toiminta EU:n komission arvioitavana

Eduskunnassa oli käsittelyssä Yleisradion hallintoneuvoston kertomus yhtiön toiminnasta vuonna 2017 (linkki). Kovin montaa puheenvuoroa asia ei nostattanut ja miksi olisikaan, kun kansanedustajilla ei käytännössä ole mitään todellista roolia suhteessa Yleen. Suhde on pikemminkin käänteinen, kun Ylen hallintoneuvoston ja hallituksen puheenjohtaja ovat Ylen vietävissä (linkki).

Puolustuspuhe Ylelle

Oulun Läänin Kokoomusnuoret vaativat 6.3 kovin sanoin nettisivuillaan Ylen rahoituksen lopettamista verorahoista. Perusteluina he sanoivat Ylen olevan puolueellinen, ja kansalaisia ryöstävä. Kokoomusnuoret pitivät myös naurettavana ajatuksena, että julkisesti rahoitettu mediatalo olisi tehokas sananvapauden puolustaja.

Poliittinen sotatila Suomessa

Maassamme käytävä poliittinen sota on nyt noussut kukoistavan maahanmuuttobisneksen ansiosta isoihin mittasuhteisiin, ehkä isoimpiin mitä se on ollut koko historiamme aikana.

 

Eilinen presidenttimme puhe kansanedustajille ei ole ehkä vielä poikinut poliisille tutkintapyyntöä vasemmiston puolelta. Vastaava puhe muutama viikkoa sitten jonkun muun lausumana olisi varmasti määritelty medioissa rasistiseksi vihapuheeksi.

 

YLEn Uutisten tulisi keskittyä objektiiviseen tiedon välittämiseen

Yleisradio uutisoi verkkosivuistollaan tänään Poliisihallituksen julkaisemista viime vuoden rikostilastoista. Otsikoksi oli valittu "Runsasta pariakymmentä turvapaikanhakijaa epäillään raiskauksesta". Uutisessa kerrottiin turvapaikanhakijoita olevan raiskaukssita tai törkeistä raiskauksesta epäiltyinä 25 kappaletta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä