Kaikki blogit puheenaiheesta Rotu

Rotututkijat ryöstivät suomalaisten hautoja


"Rotututkijat ryöstivät suomalaisten hautoja - Ruotsalaiset eivät suostu palauttamaan pääkalloja, vaikka omaiset niin vaativat: ”Olemme saaneet väheksyviä vastauksia”

Ruotsin lääketieteellisellä yliopistolla Karoliinisella instituutilla on kokoelmissaan kymmeniä Suomesta peräisin olevia pääkalloja, joita se ei ole suostunut palauttamaan. Mahdolliset omaiset vaativat nyt näiden rotututkimuksiin käytettyjen kallojen saamista kotimaan multiin."

Uusi vanha termi käyttöön - rodullistaminen

 

 

Vuosittain 21.3. vietetään YK:n Kansainvälistä päivää rotusyrjinnän poistamiseksi, myös Suomessa. Meille opetettiin vuosikymmeniä kotona ja kouluissa, että ei saa puhua roduista ihmisistä puhuttaessa, sillä on vain yksi ihmisrotu. Mutta kuinkas kävikään? Mistä nyt puhumme ja luemme lähes viikoittain?

Keskustelu rodullistamisesta, rodullisesta rasismista käynnistyi laajemmin Suomessa hyvin myöhään ja on ollut nyt keskustelussa, paikoitellen hyvin vihaisessa ja aggressiivisessakin sellaisessa, ehkä viitisen vuotta.

Vihapuheella pitkät perinteet,kohteet vaihtelevat

Olen viime päivät lukenut hyvin mielenkiintoista kirjaa. Lainaan siitä tähän otteen:."me emme tarvitse teitä m e i d ä n maassamme. Me emme salli, että te myrkytätte kauppatapojamme ja ajatustapojamme. Me emme vihaa teitä sentähden, että olette.......... O l k a a  v a i n  s i t ä  k e s k e n ä n n e, m u t ta  ä l k ä ä  m e i d ä n  k e s k u u d e s s a m m e."

Schengen - reviirit

Uutisointi ja media junttaavat, että maahanmuutto on perussuomalaisten esille tuoma asia. Näin se on ja näin se ei ole - Maahanmuutto, joka todellisuudessa on reviirien hallintaa, on miljoonien vuosien selkäydin- ja aivokapasiteettitoimintaa koko eliökunnassa.
.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä