Islamilainen saa pitää vihapuhetta ja kiihottaa kansanryhmiä vastaan

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194804920658/artikkeli/radikaali+muslimisaarnaaja+islamin+lippu+liehuu+viela+suomen+eduskunnan+ylla+.html

 

Vihervasemmisto on onnesta kankeana, olette oksettavia hyssyttelijöitä ja rähmällään islamin edessä.

 

Jälleen ajankohtainen kirjoitus vuodelta 2011.

 

 

Jos nyt asiasta puhuttaisiin suoraan, ongelmana ovat nuoret fundamentalistiset muslimimiehet. Heille se monikulttuuri ei sovi, he tarvitsevat erioikeuksia, he rettelöivät ja mellakoivat, heillä on ne kunniamurhat, he eivät sopeudu, he eivät kouluttaudu.

 

Heidän keskuudessaan järjestetään jälkikasvun pakkoavioliitot, tuodaan takapajuloista morsiamet ja sulhaset jotka eivät ole ikinä kuulleetkaan mistään tasa-arvosta tai ihmisoikeuksista.

 

Pakkoavioliitoilla varmistetaan seuraava sopeutumaton sukupolvi ja estetään integraatio. Ei yksi eikä kaksi eikä edes tuhatta muslimia ole ongelma, vaan siinä vaiheessa kun populaatio on kasvanut kymmeniin tuhansiin, nousee heidän keskuudessa ne ongelmat.

 

 

Eivät he ole Aasialaisia, ei Venäläisiä, ei kristittyjä afrikkalaisia taikka eskimoita jotka joukolla mellakoivat Euroopan kaupungeissa.

 

Vika ei ole yksinomaan muslimeissa, vaan poliittisessa korrektiudessa, saarnataan sietämistä ja harrastetaan hyssyttelyä, totuuden kertomisesta tuomitaan kansanryhmän vastaisesta kiihotuksesta, vaikka ainoat kansanryhmät joka näkyvästi kiihottuvat toisia kansanryhmiä vastaan ovat muslimit.

 

Muslimien voimamiehet, Imaamit ja mullahit kiihottavat jatkuvasti omaa nuorisoa muita vastaan, heitä pitäisi saada tuomiolle, heille ovat ne vihapuheet.

 

En ole vielä kuulut, että jossakin olisi kantaväestö kiihottunut siinä määrin että olisivat joukolla hyökänneet muslimien asuttamiin kaupunginosiin, toisinpäin usein.

 

Muslimien keskuudesta näyttää kumpuavan samanlaista fanaattisuutta, ja joukkotuhovoima on kuin kansallissosialistisessa Saksassa.

 

Fundamentilliset Muslimit pitävät itseään samalla tavalla yli-ihmisinä kuin aikoinaan kansallissosialistit Saksassa.

 

Kaikki muslimit eivät ole fundamentalisteja, eivätkö kaikki saksalaiset olleet kansallissosialisteja.

 

 

Miksi meidän on suvaittava suvaitsemattomuutta?

1
Perussuomalaiset Kotka

Kotkan kaupunginvaltuutettu,
Suomen Sisun Kymenlaakson piirin päällikkö.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu