Saksan AfD-politiikotkin osaavat

Saarbrückenin syyttäjänvirasto tutkii saarlantilaisen AfD-politiikon somekirjoittelua. Häntä epäillään kansan kiihottamisesta ihmisryhmää vastaan. Syynä tähän on Jeanette Ihmen facebook-päivitys. Sen mukaan olisi "paras upottaa kaikki ihmissalakuljettajien veneet sisältöineen". Ihme vahvisti, että hän tarkoitti tätä todella. Hän ei halua auttaa näitä salakuljettajia, eikä heidän "kädellisiä" asiakkaitakaan.

http://www.bild.de/politik/inland/alternative-fuer-deutschland/afd-polit…

Toisaalta tämähän ei ole AfD:n riveissä mitään uutta. Essenin puoluekokouksen 2015 jälkeen professorien jätettyä puolueen, ovat sen julkitulotkin muuttuneet. Tammikuussa 2016 puolueen puheenjohtaja Frauke Petry ilmoiti, että hätätilanteessa Saksan armeija voisi ampua pakolaisia maan rajoille. Silloinen varapuheenjohtaja Beatrix von Storch vahvisti viestiä vielä sanomalla, että myös pakolaisten lapsetkin voisi ampua.

http://1203pl.puheenvuoro.uusisuomi.fi/210959-afdn-kovaa-kielenkayttoa-s…

Tämän Ihmen kannanoton ajankohta on varsin mielenkiintoinen. Liittopäivävaaleihin on aikaa vain kuusi viikkoa?  Uskooko hän, että tällä hän saisi AfD:n viime kuukausina voimakkaasti laskeneen kannatuksen jälleen nousuun?

1203pl
Siilinjärvi

Neljän aikuisen lapsen isä ja seitsemän lapsenlapsen vaari.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu