Todistukseni 20-vuotta kestäneen Herätyksen keskeltä

Olin mukana suomalaisten ryhmän kanssa todistamassa Raamatussa luvattua, profeetta Haggain näkemää jälkimmäistä suurempaa Kirkkautta, Joelin kuvailemaa lopunaikojen hengen vuodatusta ja josta Jeesus profetoi tekonsa kautta, että Myöhempinä päivinä näkisimme vahvemman viinin eli Herätyksen. Myös Jesaja näki (Jes 19:19), että viimeisinä päivinä olisi Alttari, josta kaivattu Hengen vuodatus virtaisi kansakuntiin. Herra on valinnut Kenian täyttämään tämän profetian Raamatussa.

On vaikea pukea sanoiksi, kaikkea mitä sain nähdä ja todistaa, mutta tiivistettynä se olisi: TAIVAS TULI ALAS!

Kokouskenttä oli kaikista suurin koskaan, yli 130-eekkerin mittainen alue, joka oli saanut koko Nakurun kaupungin ruuhkautumaan, kun ihmiset ympäri maan virtasivat mammuttimaiseen kokoukseen.

Kokouksessa oli pääsisäänkäynnin lisäksi kolme muuta porttia, jotka olivat sairaita varten. Sairaat testattiin, haastateltiin ja kuvattiin ennen kokousalueelle saapumista sitä varten, että kun parantuminen tapahtuu, Kirkkaus Jeesukselle olisi suurempi, kun meillä on todistusaineistoa, jopa videokuvaa ennen ja jälkeen parantumisen lääkärintodistuksien kera!

Kun olimme matkalla Mega-Parantumiskokouksiin, havaitsin juhlivan kansanjoukon vastaanottamassa meitä innokkaasti vilkuttaen ja leveän hymyn kanssa, tehden muinaista Israelista tuttua ululaatiota: ”Alilililiilililililiiiiii!”, joka kuvastaa suurta iloa ja juhlintaa.

Kokoukseen oli saapunut mammuttimaisen suuri väkijoukko ympäri maan. Kun väkijoukkoa katsoi, kauimmaiset ihmiset näyttivät kuin pieniltä muurahaisilta. Paikalla oli arvion mukaan jopa miljoonia ihmisiä. Osa ihmisistä saapui paikalle jalkaisin jo yli viikkoa aikaisemmin, ja he yöpyivät kokouskentällä perheidensä kanssa. Ylistys jatkui taukoamatta läpi yön ja kuului hotelleille asti, jossa yövyimme.

Kun odotimme Jumalan Vierailun laskeutumista kokouskentälle, korkealle torneihin rakennetusta kaiutinjärjestelmästä kaikui palvontalaulu 7000 ylistäjän suusta, ”Kama sio wewe ningekuwa wapi mimi”, joka suomeksi käännettynä olisi: Jos ei sinua Herra olisi, missä olisinkaan? He näyttivät sinisiin ylistäjänkaapuihin puettuina kuin virtaavalta mereltä ihmisten joukossa. Tässä kohtaa Kristuksen tuoksu ja Jumalan rakkauden aallot virtasivat sydämessä ja ilmassa oli käsinkosketeltava Pyhän Hengen läsnäolo.

Kun HERRAN Palvelija, Profeetta Dr. Owuor saapui kokouskentälle, jo ennen polvistumista rukoukseen, kuului mikrofonista jo julistus, ”kuurot korvat ovat poksahtaneet auki kuulemaan!” Ja näin kuinka väkijoukosta tuli nainen pitäen korvistaan kiinni, jotka olivat tulleet nyt herkiksi äänelle!

Ja yhtäkkiä parantumisten hyökyaalto ja Jeesuksen veren ydinpommin kaltainen voima putosi kokouksen ylle aiheuttaen rampojen kävelemisen, kuurojen korvien poksahtamisen auki, mykkien kielien puhumisen, sokeiden näkemisen ja syöpäkasvaimien sulamisen pois, kaikki tämä tapahtui Herran palvelijan läsnäolon voiman kautta, ennen kuin rukoustakaan ei ollut vielä tehty! En ole ennen nähnyt vastaavaa.

Ennen kokousta olimme kuulleet profetian, että jopa yksi meistä, kansainvälisistä vieraista tulisi paranemaan ja totisesti saksalaisen tytön sokeat silmät aukenivat myös kokouksessa. Kun Hänen tätinsä kuuli tästä parantumisesta, hän ei voinut uskoa kuulemaansa ja hän ajoi Nairobista asti hotellille tarkastamaan, että voiko tyttö todella nähdä ja murtui kyyneliin vahvistaessaan sen olevan totta!

Poistuessamme kokouksesta, jo edellisessä Menengai kokouksessa rampuudestaan parantunut Yvonne hyppäsi bussiimme täynnä iloa ja riemua näyttämään, että hänen parantumisensa on säilynyt! Hän oli ennen parantumistaan täysin rampa ja nyt hän pomppi ja hyppi riemuissaan uusilla jaloillaan, ja he olivat käyttäneet Yvonnen todistusta voittamaan monia sieluja Jeesukselle Ugandassa.

Tätä kaikkea Jeesuksen veren voimaa oli paikalla todistamassa yli 48 eri kansakuntaa kaikkialta maailmasta Suomen ja Euroopan lisäksi, mm. helluntaiseurakunnan perustaja ”isiä” mm. Italiasta. Ugandan helluntaiseurakunnan perustaja, jolla on johtajuus 1700 seurakunnasta 3 miljoonasta jäsenestä ja monia muita Piispoja, Pastoreita, hallituksen edustajia, tuomareita, Raamattukoulun rehtoreita, professoreita, teologeja kaikkialta maailmasta Intiaa myöten.

HERRAN Alttarin ympärillä liehuivat mm. Suomen, Australian, USA:n, Venäjän, Britannian, Etelä-Korean, Kiinan, Brasilian, Israelin, Ranskan, Etelä-Afrikan ja Nigerian liput mainitakseni vain osan.

Intiassa Helluntailaisen Raamattukoulu Zion Rajun teologian professori Jashua Rajpaul todisti, kuinka oli itse kuvannut kamerallaan, kuinka Taivas avautui profetian mukaisesti, HERRAN Profeetan käskystä ja vuodatti sateen keskellä kuivaa päivää Intiassa, jonne oli sää ennusteen mukaan luvattu 0% sateen mahdollisuus! Kuka on tämä, jota Jumalan säätämät luonnonlaitkin tottelevat?

Ja monet seurakunnan johtajat ulkomailta, kuten Tansanian Arkkipiispa yli 90 seurakuntansa kanssa, nähtyään että tässä lopunajan luvatussa Hengen vuodatuksessa rammat kävelevät, sokeat saavat näkönsä, Taivaat vuodattavat sateen käskystä, kuten Elian aikana ja miljoonat sielut palaavat Jeesukselle – He päättivät liittyä mukaan seurakuntineen tämän palvelutyön sateenvarjon alle. Miksi pysyä mukana vanhassa kuivassa viinissä, jos uusi viini virtaa tällä puolella?

Meidän on kysyttävä vakavia kysymyksiä: Mitä tämä kaikki tarkoittaa? Mitä Jumala haluaa tämän kaiken kautta puhua?
Syy miksi ylitimme meriä ja jokia yhdessä korkea-arvoisten seurakunnan johtajien kanssa lentäen monen tuhannen kilometrin päästä 48 eri kansakunnan kanssa Keniaan on se, että on Eräs, jonka kanssa Jumala on puhunut kriittisestä tapahtumasta, joka on tulossa tapahtumaan – Siitä, että Messias on tulossa!

Tämä eli ole ”rahaherätys”, vaan se on tullut puhdistamaan seurakunnan synnistä. Tämä herätys on täysin erottautunut rahan rakkaudesta, moraalittomuudesta ja korruptiosta. Emme nähneet kokouksessa kertaakaan edes kolehdin kiertävän ja rammat vastaanottivat parantumisensa täysin ilmaiseksi. Todistimme mm. HIV-AIDSIN parantumisen ja tarkan testaamisen kansainvälisessä Lancet laboratoriossa. Herra käyttää tätä kaikkea julistamaan, että:

1. Messiaan tulemus on lähellä
2. Jeesuksen veren auktoriteetin ennallistamisen aika on tullut
3. Jälkimmäinen Kirkkaus virtaa seurakuntaan

Herra kutsuu kansakuntia nyt pyhyyden herätykseen. Tämä on se syy sille kaikelle valtavalle voimalle ja voitelulle, jota saimme todistaa. Tämä Herätys on kuin juna, joka vie meitä Messiaan tulemuksen päätepysäkille. Tervetuloa mukaan! Täältä saat lisätietoa:
www.jeesusontulossa.fi

 

 

Golgatan rauhan terveisin,

 

Aaron Almquist

Parannuksenteon ja Pyhyyden palvelustyö

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu