Uudet hyvinvointialueet ovat tukenasi 1.1.2023 lähtien -ovatko oikeasti?

Näin Valtioneuvosto mainostaa hyvinvointialueita maksullisin ilmoituksin. 300000 euroa pannaan menemään tosiasialliseen hallituspuolueiden vaalimainontaan. Minkäänlaista muuta tarkoitusta ei mainonnalla voi olla.

  1. Miksi olisi mainoksin tarpeen tehdä hyvinvointialueiden perustamista tunnetuksi? Sehän on ollut jo pitkään kaikille selvää.
  2. Miksi kertoa hyvinvointialueiden olevan tukenasi, vaikka joka suunnasta vyöryy tietoa, että kohti kaaosta ollaan menossa. Positiivisen mielikuvan antaminen on perusteetonta.
  3. Mainoksissa kerrataan sote-uudistuksen tavoitteet, muttei kerrota, ettei niistä yhteenkään ole puututtu. Kaiken huippuna on edelleen mukana maininta, kustannusten hillitsemisestä, vaikka tehty ”uudistus” nostaa niitä merkittävästi. Kansalaisia harhautetaan uskomaan tyhjiä toiveita.

Ja mikä on sitten nykytodellisuus? Tehtiin hallintouudistus, jonka varjolla saatiin puolueiden konkareille henkilökohtaisia etuja ja valtaa ilman erityistä osaamista. Talousvajeet tullaan kuittaamaan leikkauksin ja terveydenhoidon osuus potista kapenee kaiken aikaa. Tällaisesta tuesta meidän pitäisi sitten olla onnellisia ja äänestää vallassa olevia puoueita. Aivan sikamaista vaalipropagandaa hallitukselta.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu