Sipilä jeesustelee, raiskaukset jatkuvat

Pääministeri Juha Sipilä on sanojensa mukaan syvän inhon vallassa. Hän on juuri julkaissut tiedotteen, jolla yrittää kertoa ymmärtävänsä kansalaisten huolen ja järkytyksen. Oulussa on nimittäin juuri paljastunut jälleen neljä uutta alle 15-vuotiaisiin tyttöihin kohdistunutta seksuaalirikosepäilyä. Pääministerin tiedote on epätoivoinen yritys jakaa ymmärrystä syvän vihan vallassa oleville suomalaisille, joita Sipilä vielä reilu viikko sitten moitti vihapuheen levittämisestä. Nyt on hieman eri ääni kellossa, liekö syynä Keskustan romahtaneet kannatuslukemat Sipilän omassa vaalipiirissä.

Tiedotteessaan Sipilä toistaa kulunutta mantraa siitä, miten maahanmuuttajien on noudatettava Suomessa maan lakeja. Mikäli tämä riittäisi ratkaisuksi, niin kaikki rikollisuushan loppuisi maastamme jo huomenna näillä Sipilän mahtavilla lääkkeillä, kun kaikki alkaisivat vain noudattaa lakia. Valitettavasti pääministerin esittämät kehotukset eivät ole toimineet aiemminkaan, sillä esimerkiksi HS:n eilisen uutisen mukaan alaikäiset saavat edelleen jatkuvasti seksuaalisviritteisiä viestejä ulkomaalaistaustaisilta miehiltä. 

Hallitus on tosiasiassa ulkomaalaisten seksuaalirikollisten edessä täysin kädetön. Tämä kävi ilmi sisäministeri Mykkäsen (kok.) antamasta vastauksesta Olli Immosen (ps.) tekemään kirjalliseen kysymykseen, jossa Immonen vaati hallitukselta toimia maahanmuuton aiheuttamien ongelmien, kuten lapsiin kohdistuneiden seksuaalirikosten lopettamiseksi. Vastauksessa ei esitetty lähestulkoon mitään konkreettista, kuin "maahanmuuttajien valistuksen kehittämistä vastaanottokeskuksissa". Sekä Mykkänen että Sipilä molemmat piiloutuvatkin poliisin ja oikeusjärjestelmän taakse. Heillä ei ole pienintäkään halua puuttua näiden kammottavien tapausten syihin, vaan he haluavat vain viranomaisten hoitavan surkean maahanmuuttopolitiikan seuraukset. On hallitukselta aivan turhaa kehuskella uudella lakimuutoksella, johon he alituisesti tässä yhteydessä viittaavat: ulkomaalaisrikollisten karkottamisesta tulee kyllä nopeampaa, mutta se ei lisää karkotusten määriä, tai juuri ennaltaehkäise vaikkapa lapsiin kohdistuvia seksuaalirikoksia. Sitäpaitsi Suomesta ylipäänsä karkotetaan aivan olematon määrä ulkomaalaisrikollisia, joita vankilat ovat pullollaan.

Nämä Keskustan ja Kokoomuksen sankarit eivät siis halua luvata suomalaisille lapsille turvallisempaa Suomea, eivätkä tehdä mitään tiukennuksia maahanmuuttopolitiikassa. Perussuomalaiset ovat esittäneet esimerkiksi turvapaikanhakijoiden liikkumisvapauden rajoittamista, päiväkoti- ja kouluvierailujen lopettamista, Suomen kansalaisuuden ehtojen kiristämistä sekä kansalaisuuden perumista ja niin edelleen. Keinoja siis on, mutta tahtoa ainoastaan Perussuomalaisilla. 

Vieläköhän kaiken tämän jälkeen Uuden Suomen päätoimittaja Huusko on sitä mieltä, että kevään vaaleissa ei edelleenkään puhuta maahanmuutosta? Ilmastopolitiikallako Huusko ja poliitikot aikovat torjua raiskaukset, vai ovatko ne vain edelleenkin kurja maahanmuuton sivutuote, jota on vain kestettävä, koska "monikulttuurisuus on rikkaus" ja "kyllähän ne suomalaisetkin".

Ainoahelmi

Perussuomalainen kansanedustaja Oulun maaseudulta. Koulutukselta liiketalouden tradenomi ja eläintenhoitaja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu