"Älä sie hyvä ihiminen äänestä"

Älkää suotta äänestäkö! 

Jätä sinäkin äänestämättä, siinä ei saa valita vapaasti kuin äänestyskopin äänestyspaikalla. Älä edes yritä vaan anna muiden päättää puolestasi, niin on helpompaa. Kelaappa asiaa ihan hetki. Esimerkiksi 40% äänestysprosentilla yksi ääni on kahden ja puolen äänen arvoinen. Tällä yksinkertaisella yhtälöllä ehdokkaat joilla on näkyvyyttä ja kuuluvuutta mediassa sekä sen ulkopuolella ovat ihan liekeissä.

Puuhataan miten puuhataan mutta vilkkaalla mielikuvituksella niitä euroja kampanjaan. Todellisuudessa puuhassa nimeltä paalu mikä vaaleissa on ei siellä ole kirjanpitovelvollisuutta. Kysyttäessä edes moista kirjanpitoa, lähetetään kysyvälle vaikka Aku Ankka. Puuhatulla paalulla saa erinomaista vastinetta inflaatiosta tai stagflaatiosta riippumatta koska äänet ovat todellakin tarjouksessa. Kaksi ja puoli kertaa saa enemmän harhautettujen ääniä mitä yhden harhautetun hinnalla.

Nämä harhautuneet nostavat jo valmiiksi arvokkaan äänen huimiin mittoihin. Joten voit luottaa, että omaksi ja kotipesän hyväksi toimiminen jatkuu ja vieläpä jää taskurahaa pirusti koko poppoolle. He jotka vuosia ovat tehneet hyvää työtä kaikkien meidän parhaaksi sisä- ja ulkopuolella eivät saa edes mitalin toista puolta saatikka sitten julkiseen mielipiteeseen edes ajatuskuplaa.

No hyvä että näin huonoinakin aikoina jonkun arvo nousee, saivartelun. Ainakin kansa luulee ja hyvä niin!

AkiOksala
Piraattipuolue Rovaniemi

Optimismini on aina huolen sävyttämä.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu