Valko-Venäjä ja Venäjä valtioliitto

Nimittäin huhu siitä, että jos Venäjää vastaan hyökätään, niin Valkovenäjä liittyy sotaan. Tämä on tietysti todella hienoa kuulla – mitä parempi tapa pitää maailma rauhallisena ja välttää sotia kuin se, että jokainen konflikti leviää entisestään ja että mahdollisimman monta maata saadaan mukaan konfliktiin?

 

Tämä on tietysti erittäin järkevä strategia, sillä kun yhä useampi maa liittyy sotaan, se lopulta varmasti johtaa rauhaan. Tai ehkäpä sotaan liittyminen onkin tarkoitettu jotenkin toisin päin – ehkä se on tapa saada Venäjä varmasti hyökkäämään, jotta sitten voidaan kokoontua yhteen ja sanoa ”meidänhän piti vain puolustautua!”

Mutta ei hätää, tämä uusi keino estää sotia on vain yksi esimerkki monista älykkäistä strategioista, joita poliittiset johtajat ympäri maailman ovat keksineet. Se on vain yksi osoitus siitä, kuinka tärkeää on käyttää aikaa ja resursseja ajatella tarkasti ja tehdä älykkäitä päätöksiä.

Ehkäpä voimme yhdessä vain toivoa, että Valkovenäjän johtajat pysyvät yhtä järkevinä ja harkitsevina tulevaisuudessa, jotta he voivat jatkossakin tarjota meille tällaisia nerokkaita strategioita konfliktien ratkaisemiseksi. Tai ehkä he voisivat yksinkertaisesti keskittyä siihen, että pysyvät erossa konflikteista ja tekevät kaikkensa maansa ja kansalaistensa hyväksi, sen sijaan että liittyisivät sotaan heti kun se vain on mahdollista.

Kaiken kaikkiaan olemme erittäin onnekkaita, että meillä on poliittisia johtajia, jotka ovat niin älykkäitä ja järkeviä. Jatkakaamme vain heidän tukemistaan ja toivokaamme parasta!

AkiOksala
Piraattipuolue Helsinki
Ehdolla eduskuntavaaleissa

14

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu