Haluammeko todella olla banaanivaltion käskyläinen?

Viime yönä saimme lukea Yhdysvalloissa Capitol Hillin ympäristössä tapahtuneista mellakoista, joissa Trumpin kannattajat ovat yrittäneet estää Demokraattien Joe Bidenin tulon presidentiksi. Tietysti nyt kaikki Suomen mediat kehittävät puhetapaa, jonka mukaan Trumpin kannattajat ovat typeriä. Ei, kyllä se on niin että koko Yhdysvallat on typerä, ja heidän kelkkaansa on Suomi pyrkimässä!

Tällä hetkellä Capitol Hillin mekastuksessa on neljä kuolonuhria, ja mellastajat valtasivat kongressihuoneen hetkeksi. Ulkonaliikkumiskielto ja poliisin käyttö kuitenkin kuivannee nuo mellakat. Näiden levottomuuksien välitön syy on Donald Trumpin tapa käsitellä tappiotaan. Hän on syyttänyt vaaleja vilpillisiksi ja kannustanut väkeään osoittamaan mieltä. Rauhallisuuteen hän on kuitenkin kannattajiaan kehottanut.

Meidän suomalaisten on vaikeata käsittää, miten noin suuri määrä väkeä saadaan uskomaan jättivaltion vaalituloksen vilpillisyyteen. Mutta ei sen ymmärtämiseen tarvitse kuin kanavapaketin, jossa on amerikkalaisia ”dokumenttikanavia”. Kotonani oli aikanaan kanavapaketti, jolta näkyi History Channel. Kun kyseinen kanava alkoi näkyä, olin historian harrastajana innoissani. Mitä vielä, kanavalta tuli amerikkalaista roskaa, jossa uumoiltiin josko alienit olisivat rakentaneet pyramidit. Jos tuosta maasta löytyy markkinoita noin typerälle TV-kanavalle, niin löytyy siellä paljon laajempaa kannatusta vaalivilppiväitteille – vaalijärjestelmä siellä kun on suomalaista paljon jäljessä.

Minä en usko, että tämä on viimeinen kerta kun presidentin valinta Yhdysvalloissa tekee särön amerikkalaiseen yhteiskuntaan. Kun Donald Trump voitti, demokraatit väittivät Venäjän myötävaikutusta Trumpin voiton syyksi ja tuhlasivat kaikkien aikaa ja valtion varoja mielikuvitusvenäläisten metsästykseen. Mielenosoituksia oli, joskaan ei väkivaltaisia. Amerikkalaiset ovat unohtaneet sen valtavan informaatio- ja rahallisen vaikuttamisen, jolla he tukivat Venäjän silloista presidentti Jeltsiniä tämän näyttäessä häviävän kommunistien ehdokkaalle 1990-luvulla. Ja olemme mekin sen unohtaneet.

Kahtiajako on jo tullut tänne

Muutenkin Yhdysvaltojen kahtiajako on vain syventynyt, ja syvenee edelleen. Vastikään nähtiin BLM-mellastus, jossa historiankirjoista viis veisaavat kakarat ja vähemmistöt kaatoivat patsaita, ryöstivät kauppoja ja harjoittivat muuten vain huliganismia. Meille se esitettiin ihmisoikeustaisteluna. Kyse on täysin samasta ilmiöstä kuin nyt Trumpin kannattajien mökätessä – kukaan ei usko äänensä tulevan kuuluviin. Kohta muuten Trumpin vastustajille tulee Biden-krapula, kun tämä aloittaa uudestaan TTIP-neuvottelut jotka alistavat valtioiden suvereniteettia suuryhtiöiden alle ja alkaa palauttaa amerikkalaisia joukkoja ympäri maailmaa.

Tällaista banaanitasavaltaa, jonka väestö on kahtiajakautunut, aivopesty arvottomalla viihteellä ja joka ei kestä toisia mielipiteitä eli on yhteiskuntakelvotonta, me pidämme lännen ja ”vapaan maailman” johtajana. Eritoten Suomessa Yhdysvaltoihin katsotaan ihaillen itse asiassa kahdelta näennäisesti vastakkaiselta suunnalta. Meidän vasemmistolaisemme toivovat, että Suomessakin voitaisiin täysimääräisesti ottaa käyttöön ns. ”cancel-kulttuuri”, eli väärinajattelijoiden vaimentaminen ja vainoaminen pois työpaikoiltaan. Oikealla taas ihaillaan republikaanien veropolitiikkaa, asepolitiikkaa ja ”yksilönvapauksia”.

Noidenko käskyläisiä haluamme olla?

Elämme maassa, joka pyrkii tuollaisen banaanivaltion satelliitiksi, nukkevaltioksi. Me olemme antaneet amerikkalaisten johtamalle Natolle suuret valtuudet isäntämaasopimuksella. Me ylläpidämme tietojärjestelmiä, joihin on jätetty takaportti amerikkalaisille tulla vakoilemaan meidän tiedonsiirtoamme. Me annamme NSA:n, siis amerikkalaisten vakoiluorganisaation joka vakoilee omia kansalaisiaan ulkomaisten ohessa, päästä käsiksi meidän tietoihimme ja luovutamme heille itse keräämäämme tietoa. Suomi myös jättäytyi ydinasekieltosopimuksen ulkopuolelle amerikkalaisten tanssittaman Naton ärähdyksestä. Ai niin, ja kohta sidomme itsemme vuosikymmeniksi amerikkalaisiin hävittäjiin, ja olemme silloin taas enemmän heidän hallintonsa suopeuden varassa.

Eurooppalaisilla ja suomalaisilla olisi vaikka kuinka paljon muuta, mistä ammentaa kuin amerikkalainen epä-kulttuuri. Mutta olemme rajanneet poliittisen korrektiuden tavoittelussa, joka sekin on matkittu amerikasta, paljon omaamme pois. Jos joku ei halua sulautua liberaaliin muottiin tai olla jenkkirepublikaanin hiilikopio, on hän kohta leimattu kotiryssäksi, kommunistiksi, natsiksi tai ties miksi. Ei tästä hyvä seuraa, jos emme pian saa karistettua amerikkalaista tomua jaloistamme.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu