Opettajat feministisen propagandan kohteina

Historian ja yhteiskuntaopin lehtori Juho Mäenpää kirjoittaa tämän päivän Helsingin Sanomien mielipidekirjoituksessa (Meidän kaikkien ei pidä olla feministejä http://www.hs.fi/mielipide/art-2000004888475.html ) , että hän ei ryhdy yhteiskuntaopin opettajana minkään kiistanalaisia ideologioita propagoivien tahojen mainoshenkilöksi. Kirjoituksen taustalla on se, että Suomen peruskoulun kaikille yhdeksäsluokkalaisille jaetaan ensi keväänä nigerialaisen Chimamanda Ngozi Adichien kirja Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä. Kyseiseen kirjahankkeeseen on käytetty myös veronmaksajien varoja. Olen lehtori Juha Mäenpään kanssa täysin samaa mieltä. Feminististä propagandaa ei missään tapauksessa saa tunkea peruskouluihin. Feministinen propagandakirjallisuus sopii mielestäni hyvin takkatulen lämmikkeeksi kylmänä talvi-iltana. Suomessa on maailman parhaimpiin kuuluva peruskoulujärjestelmä. Veikkaan, että jos vastaavanlaisia hankkeita suunnitellaan laajemminkin Suomen peruskouluihin, niin kohta peruskoulun ylpeydestä näkyy vain perävalot jos peruskoulun pedagogiikassa sukupuolten välistä vastakkainasettelua korostava ideologia korvaa pragmaattisen ja objektiivisen maailmankatsomuksen.

Tällainen feministinen propaganda on "luonnollista" jatkumoa opetushallituksen sukupuolineutraalille propagandalle. Opetushallitushan väitti viime lokakuussa (http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016101822479376_uu.shtml) , että”"sukupuolen jatkuva mainitseminen antaa lapselle ylikorostuneen käsityksen sukupuolen merkityksestä". Sukupuolineutraali ideologia on tyypillistä nykyajan feminismiä, joka pyrkii tuhoamaan kasvuiässä olevien lasten ja nuorten normaalin identiteetin. Jopa päiväkoti-ikäiset 3-4-vuotiaat osaavat jo puhutella toisiaan poikina ja tyttöinä.

Yhteiskunnastamme on tullut heikko, kun se ei luota enää biologisiin realiteetteihin vaan pyrkii systemaattisesti hämärtämään normaaleja poikien ja tyttöjen, miesten ja naisten eroja. Se, että herkässä kasvuiässä olevat lapset ja nuoret joutuvat jo tämän sukupuolineutraalin propagandan uhreiksi kouluissamme osoittaa fundamentaalista lasten ja nuorten halveksuntaa ja heidän henkisien kykyjensä ali-arviointia. Jos minulla olisi kaikki valta tämän maan verorahojen käyttöön, penniäkään en laittaisi feministisiin kirjahankkeisiin enkä sukupuolineutraalin pedagogiikan kustantamiseen.  Minkä takia Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä- kirjaa jaetaan kouluihin vieläpä Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuonna?! Onko tarkoitus kertoa koululaisille, että rintamalla ei taistellut suomalaisia miehiä, vaan sukupuolettomia olentoja? Pyrkiikö tietyt tahot luomaan Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlien kynnyksellä propagandan täyttämää ilmapiiriä, että rintamalla Suomen sodissa taistelleet miehet olivat itseasiassa naisia alistavia, koska he "omivat" sodankäynnin itselleen? Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoteen ei kuulu feministinen propaganda, vaan sotiemme veteraanien kunnioittaminen ja kaikkien niiden suomalaisten, jotka ovat osallistuneet tämän maan rakentamiseen ja vahvistamiseen.

0
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu