Suomen taloudellinen kantokyky loppuu hyvin pian

Leipäjonoihin on ilmestynyt työssä käyviä – EU:n ruokalähetystä odotetaan kuin kuuta nousevaa. Leipäjonojen pituus on kasvanut Suomessa selvästi.

http://yle.fi/uutiset/3-9536773

 

Suurin osa leipäjonoissa ruokaa odottavia ovat kantasuomalaisia. Tämä ei liikuta vihervasemmistoa, jolla on aina rahaa maailman pelastamiseen, mutta oman maan köyhien asiat eivät heitä kiinnosta. Muistakaa kuntavaaleissa edes yksi asia, kun nämä maailmanpelastajat haluavat milloin mitäkin etua esim. turvapaikanhakijoille, pakolaisille jne. että ne rahat ovat suomalaisilta köyhiltä ja vähävaraisilta pois. Suomessa elää yli miljoona ihmistä köyhyysrahan alapuolella. Hyvinvointivaltio rakennettiin aikanaan toisten suomalaisten auttamiseen, ei koko maailman sosiaalitoimistona toimimiseen. Minä ajan kuntavaaleissa suomalaisten etua. Verorahat pitää käyttää omien kansalaisten hyvinvointiin, ei vieraiden yltäkylläiseen ylläpitoon. Uskon, että tämä hulluus loppuu jossain vaiheessa ja kansalaiset heräävät joukolla siihen, että turvapaikanhakijoiden ja pakolaisten määrän lisääntyminen Suomessa ei voi jatkua, vaan Suomen pitää ihan oikeasti ryhtyä koviin toimenpiteisiin, että tänne ei voi noin kävellä nauttimaan Suomen sosiaaliturvasta ja oleilemaan. Se tarkoittaa sitä, että Suomen tulee laittaa rajat ainakin osittain kiinni ja pikakäännyttää kaikki turvapaikanhakijat, pakolaiset, elintasopakolaiset jne. pois jo rajalla. Suomi rikkoisi kansainvälisiä sopimuksia, mutta vastaa mielessäsi seuraavaan kysymykseen: kumman skenaarion haluat?

1. Turvapaikanhakijoiden ja elintasopakolaisten virta jatkuu Suomeen noin 10000 henkilöä (+perheenyhdistämiset) vuodessa hamaan tulevaisuuteen. Tämän lähinnä elintasosiirtolaisuuden kustannukset nousevat hyvin pian miljardeihin vuodessa. Suurin osa näistä henkilöistä ei tule koskaan työllistymään Suomessa.

2. Suomi julistaa jonkinnäköisen poikkeustilan, jossa Suomeen ei oteta ollenkaan turvapaikanhakijoita, elintasopakolaisia jne. Ainoastaan työpaikan saanut henkilö tai omilla rahoillaan toimeentuleva voi tulla Suomeen asumaan, ja silloinkin rikoksiin syyllistyvät karkoitetaan pikamenettelyllä maasta pois. Tämä skenaario aiheuttaisi kansainvälistä paheksuntaa, mutta sillä ei ole isossa kuvassa mitään merkitystä, koska tällä toimenpiteellä suojataan yhteiskuntaamme taloudelliselta romahdukselta.

 Taloutemme ei tule kestämään tätä räjähdysmäistä nettosaajien lisääntymistä ja valmiiksi köyhässä maassamme.

0
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu