Nootti Yleisradiolle

Perussuomalaisten jäsen Sebastian Tynkkynen on nostanut facebook-sivuillaan esiin Yleisradion kutsun tämän päivän 15.12.2017 Yle Perjantai ohjelmaan (lähde: https://www.facebook.com/sebastian.tynkkynen) Lainaus kutsusta:

 

"Tervetuloa mukaan yleisöön seuraamaan Yle Perjantain suoraa Uusi Eurooppa-lähetystä TTT-klubille Tampereelle. Olette oikein tervetulleita mukaan kaikkien aiheesta kiinnostuneiden henkilöiden kanssa mukaan seuraamaan lähetystä yleisöön. Voitte välittää kutsua esimerkiksi aiheesta kiinnostuneille maahanmuuttajille, heidän läheisilleen ja työntekijöillenne, tai kasata yleisesti asioista kiinnostuneiden ryhmän ja ilmoittaa suoraan minulle.  Lähetys on kaikille avoin, ilmainen ja ikärajaton. Lähetys on valitettavasti suomeksi. "

 

Yle veron maksajana vaadin Yleisradion hallintoneuvostoa ryhtymään välittömiin toimenpiteisiin, että millä oikeudella ja kenen valtuuttamana Yleisradio pyytää julkisessa kutsussa Yle Perjantai ohjelman lähetykseen anteeksi sitä, että ohjelma lähetetään Suomen kielellä? Suomessa on kaksi virallista kieltä, Suomi ja Ruotsi. Kutsu on lähetetty Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuonna ja vieläpä satavuotisjuhlakuukautena. Kuinka moni suomalainen maksaa yleveroa siitä, että Yle pyytää anteeksi sitä, että heidän ohjelmassaan puhutaan suomen kieltä? Nyt on ylitetty kriittinen piste kulttuurimarxistisessa mädätyksessä ja suomalaisten haukkumisessa  ja on aika panna stoppi tälle suomalaisia halveeraavalle pelleilylle!!

0
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu