Tuhkarokkoepidemia ja GCM: ulkomaalaislakia muutettava välittömästi!

Iltalehdessä olemme saaneet lukea tänään, että Suomessa riehuu tuhkarokkoepidemia Luodon kunnassa (https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/607265b1-395e-4051-8e5c-49a47bb62f6c ).

Vuoden 2015 turvapaikanhakija-aallon mukana Suomeen tuli jo täältä kadonneita tauteja. Vaikka suoraa syy-seuraussuhdetta tuhkarokkoalueelta tulleilta turvapaikanhakijoilta ei pysty yksittäisen epidemian perusteella päättelemään, niin on selvää, että kun monen turvapaikanhakijan lähtöalueella on Suomesta jo ajat sitten hävinneitä tauteja, niin siirtolaisvirta selittää näiden jo kadonneiden tautien paluun Suomeen. Maailman terveysjärjestö WHO:n mukaan Euroopassa riehuvan tuhkarokkoepidemian taustalla on "rokotevastaisuus", mikä sekin on varmisti yksi tekijä tuhkarokkoepidemian syntyyn.  Mielenkiintoiseksi tämän tartuntatauti asian tekee Suomen vanhentunut ulkomaalaislain pykälä, joka toteaa seuraava turvapaikanhakijoiden jatkoluvan saamisesta:

"Kansanterveyden vaarantaminen ei kuitenkaan estä jatkoluvan myöntämistä, jos luvan myöntämisen edellytykset ovat muutoin olemassa. " (lähde:http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2015/20150689 ).

Nyt kun on käyty paljon keskustelua GCM-sopimuksesta ja sen velvoitteista sen hyväksyviä maita kohtaan vastaanottaa mahdollisesti massiivinen määrä siirtolaisia, niin on suomalaisten kansanterveydelle erittäin vaarallista, että  oleskeluvan jatkoluvan saaminen, joka myönnetään enintään 4 vuodeksi kerrallaan, ei esty, vaikka kyseinen henkilö vaarantaisi kansanterveyden Suomessa.

Global Compact on Migration on se käänteentekevä muutos  pysyviin massiivisiin siirtolaisvirtoihin Suomeen. Näiden tulevien mahdollisesti jopa satojen tuhansien siirtolaisten tulo Suomeen lyhyessä ajassa tarkoittaa nykyisen ulkomaalaislain valosssa sitä, että Suomeen saapuvat siirtolaiset saavat oleskeluluvan jatkoluvan vaikka he vaarantaisivat suomalaisten kansanterveyden.

Vaikka GCM sopimus ei ole oikeudellisesti sitova, niin sopimustekstissä mainitaan yli 80 kertaa sana "commit" eli sitoutuminen.  GCM Sopimus on äärimmäisen vaarallinen ja on viimeinen niitti Suomen itsemääräämisoikeuden lopullisessa tuhoutumisessa. Suomi tulee valitettavasti olemaan mukana tässä sopimuksessa, mikä hyväksytään Marokossa joulukuussa 2018.  Suomessa pitää kiireellisesti muuttaa ulkomaalaislain 36 §:n, jolloin Suomi pystyy eväämään kansanterveyden vaarantavien henkilöiden pääsyn maahamme. Tämä ulkomaalaislain muuttaminen on yksi niistä konkreettisista keinoista jolla maamme pystyy suojaamaan kansalaisiaan uusilta tartuntatautien epidemioilta ja samalla myös suojaamaan maatamme isoilta pakolaisvirroilta.

 

 

0
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu