Hyvinvointivaltion rauniot

Vanhukset makaavat vaipoissaan ja pakkolääkittyinä. Sairaaloissa on liian vähän henkilökuntaa ja lääkärit ja hoitajat väsyvät työtaakkaansa. Veroihin nousupaineet. Työeläkemaksuihin nousupaineet. Olemme maailman kärkisijoilla verotuksessa. Rahaa ei kuitenkaan edes nyt riitä turvaamaan laadukkaat peruspalvelut.

Koulukiusaaminen on arkea. Lapsia kiusataan ja hakataan. Kuka haluaa tehdä lapsia tähän maahan, kun he joutuvat hakattavaksi ja kiusattavaksi kouluihin?

Rajat vuotavat. Elätettäviä halutaan lisää maahan, jossa ei pystytä enää pitämään huolta omista kansalaisista.

Jos sanot yhdenkin poikkipuoleisen sanan, joka ei sovi yleiseen propagandaan, olet vihapuhuja ja häirikkö, joka halutaan eristää ja tuhota. ”Hyvän ihmisen” pitää olla ”suvaitsevainen”, olla hiljaa vaikeista asioista. Keskiajan mädätyksen henki on tehnyt paluun. Toisinajattelijat lynkataan raivokkaasti.

Hurstin ruoka-apuraha tyrmättiin Helsingin kaupunginvaltuustossa. Köyhille ei ole rahaa. Vuosikymmeniä töitä tehneet työttömät, jolla on työkykyä ja työhaluja, heitetään askartelemaan paperilennokkeja loputtomiin kursseille, jonne ei edes kaikki halukkaat ”pääse”.

Ihmisiä kuolee hoitojonoihin ”hyvinvointivaltiossa”. Silti sinun pitää kantaa muka huolta koko maailman pelastamisesta, vaikka oman maasi hyvinvointi tuhoutuu silmiesi edessä.

0
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu