Maailmanparannuksesta on siirryttävä Suomen parannukseen

Suomen suunta on muutettava. Me perussuomalaiset haluamme todella muuttaa maamme suunnan. On tehtävä täyskäännös Suomi-laivan kurssiin. Muuten iskeydymme jäävuoreen. Jäävuoressa on loputon verojen nousu, valtion velkaantuminen ja ihmisten orjuuttaminen.

 On harjoitettava sellaista politiikkaa, jolla vältetään esim. naapurimaassamme Ruotsissa tehdyt virheet maahanmuuttopolitiikassa. On pidettävä huolta rajoistamme. On varmistettava, että sosiaaliturvamme taso pysyy sellaisena, ettei kenenkään suomalaisen tarvitse kuolla nälkään. Hurstin ruoka-apuun ja muillekin ruoka-avun tarjoajille on taattava rahoitus, jotta ihmisillä on ruokaa pöydässä vaikeissa taloudellisissa tilanteissa. On huolehdittava siitä, että valtion verorahat käytetään valtion ensisijaisiin kohteisiin; sisäinen ja ulkoinen turvallisuus, sosiaali- ja terveyspalvelut, koulutus ja infrastruktuuri. Verorahoilla on rakennettava hyvinvointia Suomessa ja suomalaisille.  Kenenkään suomalaisen ei pitäisi joutua päättämään siitä, että käyttääkö hän tämän kuun rahat ruokaan vai lääkkeisiin.

 

Meidän lakeja on muutettava niin, että Suomen vetovoimatekijät elintasosiirtolaisuuden suhteen minimoidaan. Turvallisten maiden läpi Suomeen pyrkivät turvapaikanhakijat pitää pikakäännyttää Suomen rajalla.   Toisin kuin valtamedian jatkuvasta rummutuksesta voisi päätellä, niin tavallisia suomalaisia ei vaivaa ”ilmastoahdistus”, vaan ahdistus siitä, että onko tässä maassa edellytyksiä elää, asua, tehdä töitä ja yrittää myös jatkossa. Vai tehdäänkö maastamme pikavauhtia epäonnistunut valtio, joka velkaantuu ja harjoittaa äärimmäisen avokätistä turvapaikka- siirtolaispolitiikkaa? Näin ei tarvitse olla. Voimme kaikki yhdessä kääntää Suomen suunnan tulevan kevään 2019 eduskuntavaaleissa. Äänestämällä perussuomalaisten ehdokasta omassa vaalipiirissäsi annat äänen itsellesi ja Suomen tulevaisuudelle. Me emme edusta eliittejä emmekä eturyhmiä. Teemme politiikkaa täydellä sydämellä suomalaisten hyväksi. Maailmanparannuksesta on siirryttävä Suomen parannukseen.

0
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu