Poliittinen kevät tulee olemaan täynnä valheita ja valkopesua

Oulussa ilmenneet turvapaikanhakijoiden tekemät lapsiraiskaukset ovat tuoneet vaikeimman kautta hallitsemattoman maahanmuuton ongelmat julkiseen keskusteluun. Raiskatut suomalaiset lapset ovat Juha Sipilän hallituksen politiikan uhreja.

Perussuomalaiset ovat jo kauan ennen vuoden 2015 pakolaisvyöryä varoittaneet siitä, mihin hallitsematon maahanmuutto johtaa vastaanottavassa yhteiskunnassa.  Maantieteellisesti lähin esimerkki epäonnistuneesta maahanmuuttopolitiikasta löytyy Ruotsista, joka on sisällissodan partaalla.  

Nyt kolme kuukautta ennen eduskuntavaaleja on alkanut monien puolueiden harjoittama valkopesu ja tekokiinnostuminen maahanmuuton aiheuttamiin ongelmiin. SDP:n ensimmäinen varapuheenjohtaja Sanna Marin jäi kiinni valehtelusta. Hän on vuonna 2015 Ylen eduskuntavaalikoneessa antanut lausunnon, jossa hän haluaa Suomeen lisää pakolaisia ja turvapaikanhakijoita. Kuten linkissä olevalla videolla näkyy, Marin kiistää asian eli valehtelee.  (linkki: https://www.facebook.com/officialsebastiantynkkynen/videos/563471064131712/?hc_ref=ARTKRqNzhwOwNvEzzicfG3HQU5fJSDPeR_Ssz3PK9-wCQ289Joyvi6kWwYROpbI5WQU&__xts__[0]=68.ARB0bOg4lhvpFWNUcxSVFliksMjYz540KT9fAwR1O0IjCWCjSMNhjoL2tviJHemzeaPhFjHKw5AM5izNYLvNKcX8NzKrFr702VEqjukhMLCzoflKINkJxpScZWCVJOQAyI7SnH0n3Ic-CStlFDIjHuq1ZFi0TUmIzKwsRuL8gQBH2P9EmlS-HeKTI8lthcAIFl7kaqXIvDIymYf2BqpIHhHGUeZuURsiWtlEFb–7Ox8q0kWHE69ILWxO-fZNAn2fsQ0-qbV_k2Xd-haCDPLwvsVqc0Hivh-6H57xZoVJ2551YNAoe7MNoDDLjN9B5Czo8bCWU2KUkg7uAd02irscuZuWIcS0qxQ7Rno&__tn__=FC-R  ).

SDP myös varasti sunnuntaina julkaisemassa kuuden kohdan listassa Oulun tapaukseen liittyvässä toimenpideohjelmassa perussuomalaisten kansanedustaja Ville Tavion viime joulukuussa tekemän ehdotuksen lakivaliokunnassa (linkki: https://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/4445493/Tavio+SDP+toi+esitykseni+julki+omanaan )

 

SDP on vaatinut pakolaiskiintiön moninkertaistamista (linkki: https://www.suomenuutiset.fi/sdpn-salainen-muistio-paljastaa-demarit-paasevat-hallitukseen-maahanpyrkijoille-koittaa-kissanpaivat-jopa-rikolliset-saavat-jaada-suomeen/ )  ja SPD:n puheenjohtaja Antti Rinne on jo aiemmin ilmoittanut, että puolue ei suostu yhteistyöhän Jussi Halla-ahon johtamien perussuomalaisten kanssa. Myös kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on ilmoittanut, että kokoomus ei lähde hallitukseen perussuomalaisten kanssa.  

Hallitusvastuussa olevat keskusta ja kokoomus vain kauhistelevat lapsiin kohdistuvia järkyttäviä rikoksia tekemättä yhtään mitään suomalaisten lasten turvallisuuden eteen. Pääministeri Juha Sipilä on Suomen poliittisen historian surkein ja omalle kansalle vaarallisin pääministeri, hänellä olisi ollut kaikki valta suojella omaa kansaansa vuoden 2015 pakolaisvyöryssä, mutta hän ei tehnyt mitään suomalaisten turvallisuuden eteen. Hän lähetti kutsuhuudon koko maailmalle, että hänen Kempeleen kodissaan on tilaa ja tervetuloa koko maailma. Sisäministeri Kai Mykkänen on jo kolmas kokoomuslainen sisäministeri tällä hallituskaudella, eikä puolue ole saanut mitään kunnollista aikaan sisäisen turvallisuuden parantamiseksi.

Perussuomalaisten ajama linja, suomalaisten turvallisuus, on liian kova pala muille puolueille. Perussuomalaiset on ainoa puolue, joka haluaa hallitsemattoman maahanmuuton kuriin.  Tämän syyn johdosta meidän on päästävä pääministeripuolueeksi, jotta Suomen asiat saadaan kuntoon. Muut puolueet ovat valmiina erittäin likaisiin keinoihin, jolla puolueet valkopesevät omia kantojaan erityisesti maahanmuuttoon ja turvapaikanhakijoihin liittyen menneellä vaalikaudella.

Vaalikeväänä 2019 on odotettavissa lisää niin demareiden, keskustan, kokoomuksen kuin muidenkin puolueiden valheita ja valkopesua. Kun he ovat kaikki nämä vuodet vastustaneet perussuomalaisten ehdotuksia kansalaistemme turvallisuustilanteen parantamiseen, niin miten he yhtäkkiä voisivat uskottavasti muka ajaa kiristyksiä maahanmuuttopolitiikkaan kolme kuukautta ennen eduskuntavaaleja…

0
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu