Urheilulegenda Teemu Selänteen ei kannata muuttaa autoritaariseen Suomeen

Kun jääkiekkolegenda Teemu Selänne meni eilen vastaanottamaan palkinnon urheilugaalassa, niin kaikkien etikettisääntöjen vastaisesti hänelle ei ojennettu palkintoa, vaan hän joutui itse hakemaan palkinnon. Selänne otti tilanteen haltuun toteamalla huumorilla, että "”Odotin, että joku kaunis nainen olisi ojentanut tämän”

Tästä alkoi paskamyrsky lehdissä ja somessa (linkit: https://www.iltalehti.fi/jaakiekko/a/85e93a16-0810-4eb2-aab3-cc7deb8b5256 ja https://yle.fi/urheilu/3-10602182 )  Suvaitsevaisto käyttää kaikki mahdolliset keinot suomalaisten kansallisen ylpeyden ja itsetunnon tuhoamiseen. Kansanedustaja Laura Huhtasaari kuvailee twitterissä yleisön reaktiota Teemun tokaisuun seuraavasti:

” Kaikki katsoo jäykkänä ympärilleen, saako tälle nauraa? Enää ei saa olla vapautunut oma itsensä, joutuu miettimään koko ajan mitä seuraamuksia/rangaistuksia tulee jos erehtyy väärässä kohtaa nauramaan, vaikka olisikin pitänyt paheksua harmitonta vitsiä.” (linkki: https://twitter.com/search?q=laura%20huhtasaari&src=typd )

Huhtaaren kuvaus kiteyttää Suomen henkisen ilmapiirin, joka ei paljon eroa autoritaaristen maiden ihmisten käyttäytymisestä julkisilla paikoilla. Kaikki kyttäävät toisiaan, saako hymyillä vai eikö saa hymyillä, saako nauraa vai eikö saa nauraa. Kun tarkastelemme ihmisten käyttäytymistä Suomi näyttäytyy erittäin kontrolloituna ja autoritaarisena yhteiskuntana, vaikka virallisten mittareiden mukaan olisimmekin erittäin vapaa maa. Mutta henkisesti me olemme, kiitos erityisesti suvaitsevaiston valtamedian toimittajien vuosikausien propagandan, vajonneet pimeyteen.

 

Teemu Selänne on urheilulegenda ja urheiluikoni jääkiekkoa seuraavissa maissa. Hän on toiminut erinomaisena miehisenä roolimallina erityisesti nuorille pojille. Häntä ihailivat pikkupoikina niin oman sukupolveni pojat kuin uudemman sukupolven pojat. Yrittämällä tuhota suomalaisen urheiluikonin julkikuvaa suvaitsevaiset yrittävät samalla myös romuttaa suomalaisten kollektiivista itsetuntoa. Toivotan Selänteiden perheelle onnellista elämää ja ei kannata muuttaa takaisin Suomeen, täällä ei saa puhua kauniista naisista, täällä ei saa nauraa, täällä ei saa kenelläkään olla hauskaa, ihmiset eivät uskalla enää elää vapaasti ja ilmapiiri muistuttaa autoritaarista valtiota.

0
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu