Vanhusjäte Oy:stä hyvää päivää

Arvoisa asiakkaamme,

Näin asioit vanhusjäteasemallamme

Valmistele vanhusjäte kotona valmiiksi. Jos vanhusjätettä on useampia, niin lajittele vanhusjätteet hyvin tarkasti ennen kuin lähdet toimittamaan vanhusjätteet vanhusjäteasemalle. Mikäli hyviä valmisteluja ei tehdä, vanhusjäteasema veloittaa lisämaksun vanhusjätteenkäsittelystä.

Kun saavutte vanhusjätekeskuksen aulaan, Ilmoittautukaa vanhusjäteaseman hoitajalle. Hoitaja kirjaa vanhusjätteen sisään ja näin pääsette kätevästi eroon vanhusjätteestä.

Hoitajamme neuvovat mielellään lisää vanhusjätteenkäsittelystä.

Vanhusjätteestä eroon pääseminen voi kestää yllättävän kauan. Meiltä saat ilmaisen konsultaation vanhusjätteenkäsittelyn nopeuttamiseksi. Esimerkkejä tuoteperheestämme: pitkä ikkunoiden avaaminen ja tuuletus kovalla pakkasella. Vanhusjätteen kuivattaminen. Vanhusjätteen jättäminen ravinnotta. Vanhusjätteen lääkkeiden oton kellonaikojen laiminlyönti. Kun vanhusjäte on tehnyt tarpeensa housuun, niin hänelle sanotaan "hyi!!" ja poistutaan huoneesta ja jätetään vanhusjäte mätänemään vaippojensa kanssa vanhusjätehuoneeseeen. Erikoispalvelunamme on limaisen ja hirvittävän makuisen ruoan tarjoaminen vanhusjätteelle, tämä erikoistuotteemme nopeuttaa vanhusjätteestä eroon pääsemistä. Tarjoamme myös sijoitusneuvoja vanhusjätebusinekseen, suunnitteilla on yhä isompia vanhusjätekeskuksia ja tuotto-odotukset ovat upeita.

Ystävällisin terveisin, Vanhusjäte Oy Toimitusjohtaja X

 

0
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu