Helsingin poliisin vähättelevä tiedotuslinja Hietalahden tapahtumista

Helsingin poliisilaitoksen mukaan lauantain ”nuorison” hyökkäys poliiseja kohtaan oli ”päihtyneiden nuorten päähänpisto.” Hietalahdessa heitettiin poliiseja kohti kiviä, tuhottiin poliisiautoja ja ammuttiin poliiseja kohti ilotulitteilla. Ei tällaista poliisia vastaan kohdistunutta hyökkäystä voi minkään mittapuun mukaan kutsua ”päihtyneiden nuorten päähänpistoksi”. Tosiasia on se, että poliisia vastaan on tehty laajamittainen hyökkäys, jossa on loukkaantunut useita poliiseja. Silminnäkijöiden mukaan Hietalahdessa nuorisojoukot olivat huudelleet Black Lives Matter-tunnuslauseita ennen väkivaltaista hyökkäystä poliisia kohtaan.

Mitkähän mahtavat olla tunnelmat Helsingin poliisin kenttäpoliisien keskuudessa, kun heidän tutkinnanjohtajina toimivat esimiehensä eivät puolusta omiaan tällaisissa tapauksissa? Onko joku tukkinut Helsingin poliisijohdon suut? Sisäisen turvallisuuden ylin vastuuhenkilö Suomessa on sisäministeri Maria Ohisalo (Vihr.). Hänen pitäisi nopealla aikataululla ohjeistaa poliisi avoimempaan tiedotuslinjaan rikoksista. Tätä lienee kuitenkin turha odottaa, koska vihreiden ideologiaan ei sovi tosiasioiden tunnustaminen.

Ymmärtääkö Helsingin poliisi ollenkaan sitä, että kun se vähättelee Hietalahdessa poliiseja vastaan kohdistuneita hyökkäyksiä, niin se vähättelee samalla myös kantasuomalaisiin kohdistuvia rikoksia? Poliisin pitää ymmärtää se vakava tosiasia, että sen pitää kaikissa olosuhteissa olla uskottava turvaaja. Uskottavuus on todella kovalla koetuksella Hietalahden tiedotuslinjan jälkeen.

Olemme ainakin Helsingissä kovaa vauhtia menossa siihen suuntaan, että poliisilaitoksemme alkaa olla pahasti politisoitunut vihervasemmistolaisella tiedotuslinjalla. Olen aina arvostanut korkealle Suomen poliisia ja arvostan edelleen erityisesti kenttäpoliiseja, näitä hienoja miehiä ja naisia, jotka pitävät huolta yleisestä järjestyksestä ja turvallisuudesta. Mikäli Helsingin poliisin tiedotuslinja jatkuu samanlaisena, se itse asiassa uhraa omat poliisivoimansa suvaitsevaisuuden alttarille. Kuka oikeudenmukainen ja suoraselkäinen poliisin ammatista haaveileva henkilö hakee tulevaisuudessa enää poliisikouluun, jos vakavia rikoksia pitää verrata julkisuudessa pikkupoikien omenavarkaisiin?

+8
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu