Kansallisen häpeän päivä

THL:n mukaan koronarokotteen saamisessa kaikille suomalaisille aikuisille vie aikaa vuoden verran (lähde: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/f580309e-61f8-41af-8e20-e5388a5ff5f0). Suomi on menettänyt korona-viruksen vuoksi jo satoja ihmishenkiä ja loppua ei näy. Rajoitustoimet ovat olleet tarpeellisia, vaikka niiden vaikutukset kansantaloudelle ovat olleet erittäin kovia. Tilanne olisi saatu niin terveyden kuin taloudenkin suhteen hallintaan määrätietoisilla ja ennakoivilla toimilla, jossa Suomen hallitus olisi heti koronakriisin alettua vuoden 2020 keväällä varautumaan tilaamaan mahdollisimman paljon koronarokotteita niiden valmistuttua. Nyt olemme tilanteessa, jossa monet maat ympäri maailmaa ovat alkaneet tehokkaasti rokottamaan omien maidensa kansalaisia koronarokotteella. Paras tilanne on Israelissa, jossa maan virallinen tavoite on rokottaa koko maan väestö maaliskuuhun 2021 mennessä. Suomessa samaan tavoitteeseen pääsy vie ainakin neljä kertaa kauemmin, ellei enemmän (lähde: https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/israel-on-rokottanut-jo-liki-10-prosenttia-vaestostaan-koko-muu-maailma-on-reilusti-jaljessa-miksi/8026844#gs.pt23ah)

Suomi on kuulemma hyvinvointivaltio. Suomessa on maailman korkeimpiin kuuluva kokonaisveroaste. Verorahoilla kuulemma turvataan kansalaisten hyvinvointi. Mitä saamme vastineeksi? Maailman hitaimmin rokottavan valtion. Viimeisen vuoden aikana maassamme on ollut työryhmää työryhmän perään, palavereita, selvityksiä ja muuta näennäistoimintaa. Todellisuus on se, että Suomen hallitus on täydellisesti epäonnistunut koronarokotteiden hankinnassa. Sivistysmaissa tällainen katastrofi olisi jo johtanut ministereiden eronpyyntöihin. Osaavatko ministerimme edes hävetä? Keisarilla ei ole vaatteita, nyt on vastuunkannon aika.

+8
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu