Maailma tulee kohta Helsinkiin kylään, sinä maksat

Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunta päätti tämän viikon tiistain 2.3.2021 kokouksessa vastustuksestani huolimatta  esittää, että Helsingin kaupungin olisi tarjottava hätämajoitusta ympäri vuoden sitä tarvitseville henkilöille yhdenvertaisesti ja riippumatta kansalaisuudesta.

( lähde: https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000007837324.html )

Mikäli päätös hyväksytään kaupunginvaltuustossa, tämä avaa Pandoran lippaan tietyntyyppiselle elintasosiirtolaisuudelle.

Jälleen kerran on todistettu se vakava tosiasia, miten vastuutonta politiikkaa vihervasemmisto harjoittaa Helsingissä. Yhteisiä verorahojamme ollaan jälleen laittamassa Helsingin taloudelle haitallisen maahanmuuton vetotekijöiden lisäämiseen.

Tein kokouksessa vastaehdotuksen, jolla lautakunta ei olisi kannattanut tätä Katju Aron ja 19 muun valtuutetun aloitetta. Vastaehdotukseni ei saanut kannatusta ja jätin päätöksestä eriävän mielipiteen. Vihervasemmiston linja on ollut jo pitkään koko Helsingin muuttaminen globaaliksi sosiaalitoimistoksi. Tältä osin en ole yllättynyt heidän politiikastaan. Sen sijaan kokoomuksen toiminta ihmetyttää . Kokoomus ratsastaa vastuullisen talouspolitiikan puolueena. Kokoomus ei kuitenkaan kannattanut vastaehdotustani, joten se hyväksyi tiistain kokouksessa vihervasemmiston elintasosiirtolaisuutta lisäävän politiikan. Vaikuttaakin vahvasti siltä, että kokoomuksesta on tullut vihervasemmiston juoksupoika Helsingissä.

Äänestäjien on hyvä tietää, että ainoastaan perussuomalaiset ympäri Suomen kuntia vastustavat heidän kotikuntiensa muuttumista globaaleiksi sosiaalitoimistoiksi. Muutos vastuullisempaan talouspolitiikkaan seuraavalla valtuustokaudella tapahtuu vain ja ainoastaan perussuomalaisten toimesta.

 

 

+6
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu