Matti Vanhanen haluaa osalle maahanmuuttajista oikotien Suomeen

Valtiovarainministeri Matti Vanhanen haluaa osalle maahanmuuttajista oikotien Suomeen (lähde: https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006628703.html ).

Siis tässä taloustilanteessa, jossa maatamme odottaa syksyn ja talven aikana massiivinen työttömyys ja loppua ei näy. Keskusta on selkeästi vihervasemmiston aisankannattaja hallituksessa. Isänmaatamme myydään pala palalta halpatyövoiman alttarille, joka naamioidaan tarpeeseen saada ”huippuosaajia” Suomeen.

Suomen pitää ensin työllistää omat työttömät. Hallitus on toista mieltä, ja tulossa on varmasti esityksiä, joilla helpotetaan siirtolaisvirtojen ja halpatyövoiman tuloa Suomeen. Kaikki kulut maksat sinä, suomalainen veronmaksaja. Vaikuttaa siltä, että keskustaa ei kiinnosta suomalaisten työttömien työllistäminen. Suomessa on satoja tuhansia ihmisiä työttömänä, ja joukossa on paljon eri alojen osaajia, myös huippuosaajia.

Ainoa asia, mikä erottaa suomalaiset huippuosaajat ulkomaalaisista huippuosaajista on palkkaus. Suomalaiselle työntekijälle ei haluta maksaa kunnon palkkaa työstä. Suomessa ei todellakaan ole varaa palkanalennuksiin näin kalliiden elinkustannusten maassa, vai aikooko Marinin vihervasemmisto hallitus siirtää yritysten palkanmaksun kokonaan Kelalle? Onko palkanmaksun ulkoistaminen Kelalle uusi normaali Suomessa?

+3
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu