Päästääkö Turkki miljoonat siirtolaiset Eurooppaan?

Päästääkö Turkki miljoonat siirtolaiset Eurooppaan?

Turkin Presidentti Recep Tayyip Erdoğan on useaan otteeseen uhannut päästää valtavan määrän siirtolaisia EU:n alueelle, mikäli sille anneta ei anneta apua Syyriaan perustettavan turvavyöhykkeen luomiseen ( https://yle.fi/uutiset/3-10959318 , https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006231532.html  ).

Turkin kautta voisi tulla lyhyessä ajassa noin 5,5 miljoonaa siirtolaista EU-alueelle (http://www.ekathimerini.com/244355/article/ekathimerini/news/erdogan-threatens-to-flood-europe-with-some-55-million-refugees  ) Luku vastaa Suomen väkilukua.  Suosittelen EU maille ja Suomelle varautumista hyvissä ajoin, ennen kuin Turkki tekee dramaattisen siirron tässä EU:n vakavimmassa tilanteessa koko unionin historiassa. Suomen hallituksen pitäisi jo tässä vaiheessa määrätä puolustusvoimat valmistilaan kaikille läntisille raja-alueillemme mahdollisien miljoonien siirtolaisten samanaikaiseen vyörymiseen EU-alueelle, josta he pyrkivät rikkaaseen ja avokätisen sosiaaliturvan pariin tänne Pohjois-Eurooppaan. Mikäli miljoonat siirtolaiset tulevat EU-alueelle ja pääsevät Suomen rajalle, heidän pääsynsä Suomeen on estettävä ja käännytettävä pois Suomen rajalta. Suomen puolustusvoimien tehtävä on turvata Suomen alueellinen koskemattomuus. Mikäli Turkki toteuttaa uhkauksensa, tämä periaate joutuu käytännön testiin. Suomi ei voi luottaa muiden EU-maiden tukkivan siirtolaisreitit Suomeen, vaan meidän on varauduttava ajoissa mahdolliseen miljoonien siirtolaisten pyrkimisen Suomeen.

Suomen talous romahtaa lopullisesti ja ajaudumme poikkeustilaan, mikäli nämä miljoonat siirtolaiset alkavat vyöryä tänne pohjoiseen. Eilen pääministeri Antti Rinne ilmoitti, että Suomella ei varaa 4000 lääkärin eikä hoitajan palkkaamiseen https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006234865.html . Näin ollen Suomella ei voi olla varaa vuoden 2015 kaltaisen skenaarion toteutumiseen. Nyt on aika toimia ja turvata Suomen rajat ennen kuin on liian myöhäistä.

+2
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu