Ruotsin laumasuojastrategia uhraa yli 70-vuotiaat koronalle

Ruotsissa yli 70-vuotiaat eivät välttämättä pääse tehohoitoon. Tämä on järkyttävää toimintaa ja osoittaa ns. laumasuojastrategian todelliset kasvot:

”Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n mukaan iäkkäämpien tehohoidossa olevien koronapotilaiden osuus on Tukholman alueella pudonnut maaliskuun lopun jälkeen puoleen aikaisemmasta. SVT kertoo puhuneensa useiden lääkäreiden kanssa. He kertoivat, osa nimettöminä, että maaliskuun lopussa annettiin uudet ohjeet siitä, ketä tehohoitoon hyväksytään. Yhä useampi yli 70-vuotias ei tehohoitoon enää pääse.” (lähde: https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/a0806162-68ff-471a-abdc-293849d03a76  ):

Tässä on niin sanotun laumasuojastrategian todelliset kasvot. Tehohoitopaikat eivät riitä kaikille ja Ruotsi uhraa omat vanhuksensa koronalle. Suomessa olisi viimeistään nyt herättävä siihen, että puheet laumasuojastrategiasta on lopetettava. Jos kannatat laumasuojastrategiaa niin kannatat raakaa potilaiden priorisointia. Laumasuojastrategia on täysin moraaliton ja sotii länsimaista ihmisoikeuskäsitystä vastaan. Merkitseekö oikeus elämään enää mitään, kun osa asiantuntijoista vaatii Suomen talouden avaamista pikapuoliin? Pitääkö talous avata sen hinnalla, että Suomenkin vanhusväestö uhrataan rahan alttarille?

0
AleksiNiskanen
Perussuomalaiset Helsinki
Ehdolla kuntavaaleissa

Perussuomalaisten kuntavaaliehdokas 2021 Helsingin vaalipiirissä. Vaalinumeroni on 447. Kansanedustaja Jukka Mäkysen eduskunta-avustaja. Yhteiskuntatieteiden maisteri. Helsingin kaupunginvaltuuston varavaltuutettu (PS). Helsingin sosiaali- ja terveyslautakunnan ja jaoston jäsen. Mielipiteet ovat omia mielipiteitäni.

www.aleksiniskanen.fi

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu